reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Iwonas85 gratulacje ogromne :-) jak tylko będziesz czasowa to napisz coś więcej...cieszymy się razem w Tobą....wyściskaj i wycałuj swoją córcię od BB ciotek :-)
kociatka
Deizzi, 52 cm
Monisia, nie dziwie sie, ze chcesz wiedziec, na czym stoisz. Mam nadzieje, ze sie ta Chlamydie latwo wyprosi - mam przez nia okreopne bole stawow
Basieniak, Chlamydia nie wychodzi na standardowym posiewie. To cholerstwo wchodzi w komorki i nie jest wcale latwe do wykrycia. Potrzebne jest specjalistyczne badanie, z Krakowa wysylaja probki w tym celu do Wroclawia.
Patrycja, to lepiej sie spakuj!
Natalia, wymaz sie bierze, ale musi byc specjalnie w kierunku Chmamydii. Nie wykrywa jej standardowe badanie bakteriologiczne.
Makunia, u mnie wlasnie te stawy... Bede to leczyc na 100%! Im blizej godziny zero, tym wieksze ozywienie na forum. Wiecej emocji Jak bedziemy sie ropakowywac, to dopiero bedzie
Iwonas, gratulacje!!!! Super, ze porod taki krotki!
Monisia, nie dziwie sie, ze chcesz wiedziec, na czym stoisz. Mam nadzieje, ze sie ta Chlamydie latwo wyprosi - mam przez nia okreopne bole stawow
Basieniak, Chlamydia nie wychodzi na standardowym posiewie. To cholerstwo wchodzi w komorki i nie jest wcale latwe do wykrycia. Potrzebne jest specjalistyczne badanie, z Krakowa wysylaja probki w tym celu do Wroclawia.
Natalia, wymaz sie bierze, ale musi byc specjalnie w kierunku Chmamydii. Nie wykrywa jej standardowe badanie bakteriologiczne.
Makunia, u mnie wlasnie te stawy... Bede to leczyc na 100%! Im blizej godziny zero, tym wieksze ozywienie na forum. Wiecej emocji Jak bedziemy sie ropakowywac, to dopiero bedzie
_Ewelinka_
Dzisiaj coś ala-84 się nie wypowiada....ciekawe, czy u niej wszystko ok???
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Iwona85 ogromne gratulację!!!!!!!!!!!!
reklama
Deizzi
Ja torby spakowanej nie mam. A dzisiaj mam bole podbrzusza jak na okres i troszkę niekiedy plecy mnie bola
To już do pakowania!
betina - plan porodu w ogole maczasami zaskakujące pytania. U nas np. jest pytanie czy chcę rodzićw atmosferze intymności i poszanowania godności (na pewno masakobiet wybiera NIE). Co za zmiany szykujecie? Poza dzieciątkiemrzecz jasna
Ile czekasz na GBSa? Z tego co mimówiła babka w laboratorium, to czeka się gdzieś 5 dni (zawoziłamw środę mam odebrać w poniedziałek)
deizzi - nie moga cofnąc stypendium nadrugi semestr nawet jakbys zdała na samych 3 Ważne, zebyś miałazdane a co do poprawek - ja ostatnie wyniki mam za tydzień, alejakby co to mogę przyjść na poprawkę od razu jak się dowiem, żeoblałam
Gratuluję zdanych egzaminów
ewelinka - ja jestem taka panikarą, żejakbym miała jechać do szpitala dłuzej niż godzine, to bymdoprowadziła kierowce do szału. także podziwiam Twój spokój
herbatka - zajmuj się brzdącem, nicsię nie przejmuj, wszystkie jestesmy juz na wylocie, wiec Cięrozumiemy
kociatka - a na chlamydie to się wymazbierze czy co? bo ja chyba nie mam takich badan:\ u mnie skurcze wnocy najgorsze, budzą mnie i bolą jak wściekłe...
monisia - hahaha, znam ten bol zkażdym tygodniem do stop mam coraz dalej a wcale nie rosnę
zuzukon - ja dla mojego Kuby nie mamwszystkiego, ale mam dużą rodzinę, wiec jak nie zdążewszystkiego kupić albo o czymś zapomnę, to wszystko dokupią
basieniak - dobrze, ze ktoś ma tak jakja, to znaczy nie cieszę się z Twojego bólu, ale przynajmniejwiem, że nie jestem nienormalna
Mogą. Bo to jest stypendium z jakiegoś innego funduszu poza szkolnego i na całą szkołę ma je 6 osób i po semestrze jest coś takiego jak weryfikacja semestralna i w regulaminie piszę, że w przypadku znacznego obniżenia średniej stypendium zostanie wstrzymane. Dziękuje i trzymam kciuki za Twoje wyniki
Dziś o 14.15 urodziłam oliwie 2950 i 55 cm poród trwał 4 godz w szpitalu i z 3 godz lekkich skurczy w domu. Czujemy się dobrze :-)
GRatuluje Kochaniutka Jejku mamy pierwszą maleńką kobietkę prosimy o zdjęcie jak już będziesz się dobrze czuła. Aż się buzia śmieje na takie wieści Długa kobietka Smykam dopisać Księżniczkę na listę
Deizzi, 52 cm
A mój miał 54 cm