Deizzi
Fanka BB :)
Dizzi, nie masz co przepraszać za inne osoby, swoją drogą babeczka zacięta skoro Cię aż tutaj ścigała Rozgość się kochana, tu nie ma równych i równiejszych a Martuśce chodziło chyba o to, że nie życzy Ci byś ciąże przenosiła, trudno mi się z Nią nie zgodzić a wiem co piszę bo Szczepcio zdecydował się wyjść 2tyg po terminie.
Poród naturalny wcale nie musi być taki starszny, dopóki człowiek nie doświadczy trudno sobie wyobrazić po prostu, mnie jak niektóre osoby tutaj bardziej przeraża opercja jaką jest cc. No ale w końcu Ty decyzję podejmujesz świadomie całkiem bo już przez to przechodziłaś, plus że przynajmniej będziesz wiedziała kiedy dziecka się spodziewać:-)
Jak nie ma za co przepraszać? Wchodzi Wam ktoś obcy na wątek i od razu zamieszanie się robi. Nie ładne to. Też właśnie na to liczę że będę mogła się u Was trochę uspokoić po tej przykrej sytuacji Zacięta aż nie pomyślałabym że w takim stopniu ja bym się nie odważyła kogoś prześladować. Wiem o co Martusce chodziło ale co w tym złego że Dzidzia przeniesiona? Wiadomo w pn to większa jest ale przy cc to chyba znaczenia mieć nie będzie no chyba że mi brzuch bardziej rozetną Ja mam megaśne wspomnienia z cc bardzo miło wspominam więc jak któraś nie będzie go chciała a będzie musiała to mogę ją pocieszyć i opowiedzieć swoją historię na pokrzepienie