reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

hejka

melduję że żyję, zalatana nieco jestem...dziś sobie założyłam, że będę sie obijać w pracy, to oczywiście domyślacie się jak się mają moje plany do rzczywistości:eek::-p
potem biorę się za pieczenie ciacha czekoladowego i proszę o kciuki, bo ja dwie lewe ręce mam do takiej roboty:-D
a jutro w domu CHAOS czyli druga impreza urodzinowa i dom pełen dzieci:-D

niedziela...Dzień LENIA!!! :tak:;-):-p

pozdrawiam gorąco i lecę poczytać co u was :)

reklama
kiniusia miło z ich strony :)
truskaffka pochwal się ciachem jak juz upieczesz

czesc badan na najblizsza wizyte juz zrobione, reszta jutro (bo dzisiaj sobie zapomnialam ze na czczo powinnam byc ;) )

poczytałam ;)

Kania w kinie byliśmy całą trójcą na Meridzie Walecznej ;)
Ala też sobie odpuściłam serki pleśniowe w ciąży, moje przysmaki , odbijemy sobie potem :p
Makunia dobrego spania życzę ;)
Asinka super że wracacie do żywych:tak: a za tabelkę medal się należy:tak:
Kociatka udanego weekendu na wsi :D
Deizzi witamy :)
Daga JUpiiii gratki ruchów!!! :D
Aniulka kciuki za usg, niech maluszek pięknie pokaże rodzicom co ma między nóżkami :p
Martuśka aach ślinka mi cieknie od przeczytania Twojego postu :p
Betina :D super że jesteś, akumulatorki naładowane i mam nadzieję humor lepszy :)
ciachem się pochwalę o ile wyjdzie :p
Kiniusia super niespodzianka :D

jeszcze wroce tylko do tematu szkol rodzenia. dziewczyny z krakowa i okolic, jakie szkoly wybieracie? i od kiedy? ja gdzies czytalam ze najlepiej od ok 26 tc wiec mnie by wyszlo z początkiem listopada...

No z jednej strony to takie czekanie :) chyba nie chciałabym jednak bo w każdej chwili mogą mnie złapać skurcze i a cc mogę nie odjechać he he he :) A tak bez bólu z zaplanowanym terminem bez żadnego skurczu :) brzmi przyjemnie :)

To bardzo mi miło :) Czyli w 19 tygodniu już razem jesteśmy :) no właśnie jak liczycie te tygodnie? Że 18 tydzień i załóżmy 1 dzień to 18 czy 19 tydzień?

Miłe chłopaki :) Chyba łezka w oku by mi się za taki gest zakręciła. Uwielbiam zupki... Dzisiaj ogórkową miałam. :)

Deizzi ja zawsze mowie: "mnie wiecej 18-19 tc" ;) A jak jeszcze podam date ostatniej miesiaczki to nagle robi sie 20-21, i za kazdym razem musze tlumaczyc ze maluch 2tyg mniejszy.. ;)

Deizzi- ja oglądam porodówkę jak trafię. Wczoraj oglądałam i kobieta rodziła już 18 h i nie było postępów a ona chciała urodzić tak jak napisała na planie porodu i nic nie chciała. Trochę mnie to denerwowało, raczej kobiety chcą urodzić szybko żeby kobiecie i dziecku nic nie było. Dopiero po 23 h porodu zdecydowała się na oxytocyne (czy jak się to pisze) :) Ale ogólnie mają ładne sale i położne, pielęgniarki są tam super :-) też chę trafić na taką opiekę w szpitalu :-)

reklama
Ja jestm, po korkach, ale przed myciem moich pociech więc wciąż światego spokoju brak.

Truskafffko uuu nich Ci się ciacho uda, dzieciakom napewno będzie smakować. Skoro jutro powtórka z rozrywki, to może nie musisz sprzątać:-p bo po dzieciach to dopiero będzie sprzątanie:cool2:

Betina ja spod Krakowa jestem, ale nie wybieram się do żadnej szkoły rodzenia, bo takową odbyłam w UK jak w ciąży z Alkiem byłam, tak, że chyba pomocna w tej materii nie będę:eek: Ale na kawę się mogę umówić;-)

Kinia ale super niespodziewanke miałaś. Fajne chłopaki te wojaki:-)

Deizzi ja mam tak z porodem sn jak ty z cc z tą róznicą, że na nieszczęście musze się liczyc z ewentualnością cc bo nigdy nic nie wiadomo. Ja jestem baaaardzo za naturalnym porodem bez znieczulenia, bez nacinania, w dowolnej pozycji. Po takim porodzie (a takie już miałam) siedzę po turecku, czy na całej pupie, wypróżniam się normalnie i brzuch pobolewa jedynie jak maleństwo pierś ssie, ale to tylko przez pierwsze parę dni;-)

Co do liczenia tych tygodni i mówienia który, to ja np mówię skończony 15-nasty lub 15 i 2 dni czyli w teorii jestem już w 16-stym, ale lubię mówić o skończonych tygodniach.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry