Witam
Wpadam na krotko, bo na weekend jedziemy na wies. Dzis piekna pogoda, trzeba to wykorzystac!
Krolowa, wszystko zalezy od detektora. Moj lapie male serduszko bez wiekszego problemu (na samym poczatku mialam trudnosci), ale to jest z tych lepszych modeli do domowego uzytku. Prawda, dziecko rzeczywiscie sie od niego odsuwa. Wczoraj byla cisza w brzuchu (nie wierzgal za bardzo), wiec postanowilam uzyc detektora. Wiecie, to dziala w 2 strony - my slyszymy serduszko, ale dziecko slyszy szystkie dzwieki z zewnatrz, spotegowane przez czujnik detektora. Ledwo znalazlam malego, a tu luuuuuuuuuuuuuuuup! Dostalam porzadnego kopa za zaklocanie spokoju
Czesc
Martuska. Kuruj sie, a jak bedziesz dalej tak zmeczona, idz na to zwolnienie. I tak nie doceniaja poswiecen w takiej sytuacji, a Ty bedziesz padac na twarz...
Asinska, chyba lepiej, ze masz niskie cisnienie... ja mam tak standardowo 140/90, boje sie ze jeszcze wzrosnie.
Makunia, dobrze ze masz to za soba... Raz sie przeprowadzalam w ciazy, 1200 km dalej. Oj, ciezko bylo. Jak zwykle mama mi d... uratowala pakujac wszystko, bo ja musialam lezec. Powiedzialam sobie, ze nigdy wiecej w tym stanie. Oby bole Ci przeszly...
Asinka, cale szczescie ze ucho odpuszcza - to paskudna infekcja
Anka, ja spie na boku, z takim wezem wypelnionym silikonowymi kuleczkami. Polecam - rewelacja! Nie lubie spac na boku, tylko na brzuchu - ale juz sie po prostu nie da. Waz laduje miedzy nogami, oplata moj brzuch i koncowka pod glowa. Nawet w b zaawansowanej ciazy bylo mi tak wygodnie.
Dzieki
Szczebiotka, mam nadzieje, ze nam szybko zleci:-)