Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Cześć dziewczyny, ja po tygodniowej przerwie muszę was teraz nadrabiać, bagatelka 30 str. Nic jadę po dziesięć i odpisuję troszeczkę.
Królowo, powinnaś teraz powoli obserwować poprawę, bo z reguły włoski mniej lub wogóle nie wypadają w ciąży, włąśnie po pierwszym trymestrze to zaczna być widoczne. Potem po 3 miesiącach od porodu niestety lecą (jak widać nei u wszystkich ale większości) potem masowo odrastają, co czasem daje efekt wcale nei do końca chcianej grzywki Mam nadzieję, że choć w ciąży będziesz cieszyła się ładniejszymi włoskami
Ooops chyba zdjęcia Twojego ślicznotka się nie wyświetliły.
Chciałam napisać, że synek piękny, będzie podbijał serca kobiet
Witam wszystkie mamusie, ktore zaczęły się udzielać na naszym wątku:-)
Ok robie sobie przerwę i nadrabiam dalej.
heledorka, moje włosy ogólnie są beznadziejne - straszna cienizna i łudziłam się, że w ciąży będę miała mnóstwo... Na razie nic się nie zmieniło. I pewnie nie zmieni. Liczę, że po ciąży też nie wypadną bo chyba z domu ne wyjdę..
Królowo, powinnaś teraz powoli obserwować poprawę, bo z reguły włoski mniej lub wogóle nie wypadają w ciąży, włąśnie po pierwszym trymestrze to zaczna być widoczne. Potem po 3 miesiącach od porodu niestety lecą (jak widać nei u wszystkich ale większości) potem masowo odrastają, co czasem daje efekt wcale nei do końca chcianej grzywki Mam nadzieję, że choć w ciąży będziesz cieszyła się ładniejszymi włoskami
Kaniu nie biorę żadnych witami. Tylko kwas foliowy (Folik) i po jednej tabletce magnezu dziennie. Szczerze mówiąć, to nie wiem co u mnie będzie z witaminami, bo mam na to swoją teorię i jakoś sceptycznie do nich podchodzę. Zobaczę co powie mi lekarz i jakie będę miała wyniki badań. (Chciałąm sobie je wczoraj odebrać, ale powiedziano mi, że p. doktor najpier musi widzieć i skoro mam zrobione na NFZ to ona ma do nich dostęp i dowiem się na wizycie. Zła byłam, bo muszę czeka do 12 września) Witamin nie brałam ani przy Alku ani przy Marysi jedynie kw. foliowy do 12 tyg.Martuska odnośnie tego magnezu to bierzesz go i inne witaminy też, bo z tego co wiem to w zestawach witamin też jest magnez i czy to nie było by za dużo? Bo ja zanim zaczęłam brać witaminy to jadłam kwas i piłam właśnie magnez.
Dzien dobry
Ooops chyba zdjęcia Twojego ślicznotka się nie wyświetliły.
Chciałam napisać, że synek piękny, będzie podbijał serca kobiet
Witam wszystkie mamusie, ktore zaczęły się udzielać na naszym wątku:-)
Ok robie sobie przerwę i nadrabiam dalej.