Witam sie wieczornie.
Jakos udalo mi sie was troche podczytac ale nie dokladnie bo jakos ta dyskusje o porodach naturalnych i cc musialam ominac
strasznie boje sie porodu jaki by nie byl i wole nie czytac tych wszystkich historii zeby sie nie stresowac jeszcze bardziej. Podejrzewam ze i tak moge miec cc ze wzgledu na duza wade wzroku ale narazie wole o tyl nie myslec, jeszcze przyjdzie na to czas.
Jesli chodzi o wspolzycie to u nas hmm... maz przyjezdza tylko na weekendy wiec jesli cos jest to nie jest to czesto bo go nie ma. Powiem szczerze ze przed ciaza bylam jakas taka bardziej chetna tak mi sie wydaje
czasami bylo tak ze mialam taka ochote ze musialam sie lasic kolo niego
a teraz zauwazylam ze czegos takiego nie ma z mojej strony, ale jak juz przyjezdza no to wykorzystujemy ta sytuacje. Za to zauwazylam ze jest mi przyjemniej i szybciej i prawie za kazdym razem mam orgazm, a przed ciaza bywalo roznie i napewno nie bylo tak fajnie jak teraz
Ciekae jak bedzie teraz jak przyjedzie bo przez ostatnie 2 weekendy kiepsko bylo bo ciagle sie klucimy i strasznie dziala mi na nerwy jak juz jest w domu. Ja bym chciala rano albo w ciagu dnia a on wtedy zmeczony i chce odespac bo na nockach tylko pracuje, za to on by chcial wieczorem jak ja juz jestem zmeczona i o 22 to juz spie to mnie wtedy bedzie budzil... Ach ci faceci... Nic cie nie sprobuje zreozumiec tylko chce zeby bylo tak jak on chce...
Pisalyscie cos ze poprawily wam sie wlosy w ciazy. Ja raczej nie moglam nigdy narzekac ze mam cienkie ale zawsze mistrasznie wypadaly a teraz jakby mniej, za to zauwazylam ze na nogach i rekach jak zawsze mialam jasne, prawie nie wydoczne to teraz chyba mi ciemnieja i jestem przerazona
nawet nie tyle tymi na nogach bo je i tak sie ogoli, to te na rekach mnie martwia
nigdy rak nie depilowalam bo mialam wlasnie jasne niewidoczne wlosy i balam sie ze jak zaczne je usuwac to wtedy beda ciemne rosly a teraz nie wiem co mam robic
nie wiem czy mi sie tylko wydaje ze sa ciemniejsze czy to raczej nie zwidy a nie chcialabym zeby po depilacji byly jeszcze bardziej ciemne i twardsze
Ale sie upisalam. No nic lece bo film sie jakis zaczyna a pewnie i tak zaraz pojde spac bo mnie cos dzisiaj glowa boli chyba przez ta pogode i senna jestem
Milej nocki wszystkim zycze i bez koszmarnych snow dzisiaj
mam nadzieje ze u mnie tez ich nie bedzie bo ostatnio tez glupoty mi sie snia