reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Królowa_dramatu juz od pierwszego genetycznego jestem spokojna. ciesze sie z kazdego podglądania i planuje kolejne miesiące. ale raczej bez stresu :)

od wrzesnia (po najblizszej wizycie u gin) planuje zaczac sporty, bo juz sie czuje taka zasiedziana, nic od poczatku ciazy nie robilam (zadnych fitnesow, basenów). mam nadzieje ze lek sie zgodzi na mala aktywnosc a jak nie to bede sie ratowac dlugimi spacerami...

reklama
Hej ;]
U mnie pogoda dzisiaj pozostawia wiele do życzenia, no, ale dzisiaj to już na tyłku nie usiedzę ;)
No, ale dzisiaj to pospałam ;) Normanie szok, żadnych koszmarów ani bezsenności.
Betina ja jak wrócę od rodziców to zamierzam się zapisać na jogę dla ciężarnych ;) No o ile okażę się na czwartkowej wizycie, że z dzidzią wszystko ok.

Nomi- ja po miesiącu czy już dwóch, odważyłam się kochać z partnerem i było naprawdę super :-) Mam nadzieję że maluszkowi nie zaszkodziłam. :-)
Cały czas myślę jakby mieszkanie urządzić a zwłaszcza pokój bo mieszkamy na 37 m2...

Patrycja dla takiego maluszka niewiele potrzeba, łóżeczko i jakas komódka. gorzej później kiedy potrzebuje juz wiecej niezaleznosci (i rodzice tez ;) )

kiniusia ja mam tylko nadzieje ze moj lek zgodzi sie wypisac zaswiadczenie ze zgadza sie na gimnastyke bo niestety wiekszkosc klubow tego wymaga..

kiniusia niby tak, ale moj gin ma zwyczaj przesadzac nawet jak nie ma ku tem powodow.. a ja naprawde po tych 3 miesiacach przerwy od sportu czuje ze musze sie wkoncu ruszyc..

paskudna pogoda za oknem, trzeba sobie jakos umilic ten dzien, moze dobry obiad na miescie.. :)

Ja na razie zadowalam się spacerkami i treningami z moim psiakiem ;) Ja jeździłam konno i chyba to jest jedyna rzecz jakiej w ciąży mi brakuje.
Betina ja k lekarz nie wypisze, to może znajdziesz klub gdzie nie wymagają zaświadczenia, a jak nie to może hmm nordic walking?

witam:)
ja dzis humor mam dobry:-)obiadek przygotowany,robie mojemu karpatke bo go ochota naszla;-)babcia sie szykuje na wesele wnuczki :) w koncu sie kobita wyrwie z chaty:blink:

patrycja my mamy maly pokoik tutaj i tez myslimy jak to bedzie:sorry2:w razie czego czeka nas wynajem jakiegos malego mieszkania zeby sie pomiescic.

królowa, basieniak - to może jednak wtorek ale o 19ej?? chyba jeszcze nie pośniemy :-) a ja zdążę na pewno ;) to ma być krótsze zebranie, bo kolejne jest 12go....
bo potem środa nie, czw nie, pt nie ;)

Szczebiotka - poszperam za tym przepisem bo ostatnio robiłam go 5 lat temu :-D
Kania - moze Ty pamiętasz co tam jeszcze było?? koper włoski, melisa, anyżek, pokrzywa, kminek i chyba cos dziwnego jeszcze....
ale robi sie tak, że wszystkie 6 ziół miesza sie w jakimś pojemniku, a potem codziennie rano 2 łyżki zalewasz wrzątkiem - ok. 1 litra i pijesz przez cały dzień - ze 4 szklanki wychodzą ;)

co do przestrzeni to my tez się zastanawiamy jak się pomieścimy z trójką dzieci - niby mamy 61 m2, ale na 5 osób to nie za dużo....
a zaraz brykamy do znajomych, połaziłam wczoraj po Arkadii i kupiłam ich dzieciakom prezenty ;)
a w ogóle moja sąsiadka z naprzeciwka na poczatku października ma rodzić, więc fajnie bo jak coś to będziemy sobie pomagać ;)

reklama
My dziś teraz planujemy w plener się wybrać, nawet słoneczko wyszło i świeci zachęcająco
Co do gimnastyki to ja z Małym na basen zamierzam się wybrać, poza tym może na jakieś zajęcia w clubie fitness znajdę dla siebie ale nie wiem czy z tego coś wyjdzie bo z Mężem musiałabym jeździć (1 samochód) a On dużo w pracy.
Zabka super, że humor dziś dopisuje, smacznej karpatki:-)

Do góry