hej
odzywam sie bo za każdym razem jak już doczytam co u Was to musze gdzies wyjść
Szczebiotka - bardzo się cieszę z super wieści z USG!!!! czytałam troche ten wątek od początku więc wiem przez co przeszłaś, więc tym bardziej się ciesze Twoim szczęściem
ja jakoś nie łapie zbytnio dołów, chyba nie mam czasu
ale śpiąca jestem niezmiernie, musze rano jak dzieciaki odwioze ze 2 godz dospać... ale mdłości chyba ustępują - zostają tylko poranne, potem mam już spokój i zaczęłam więcej jeść
ważyłam się i te 1,5 kg co straciłam to już nadrobiłam
we wt ide do mojej pani dr na kontole i poprosze o jakąs ładniejsza fotkę
aha, ja też mam tendencję do płaczu - przejeżdżałam któregoś dnia koło kościoła w którym ludzie ślub brali i zaraz mokre oczy
noelka - super, ze na dobrego lekarza trafiłaś.... jak sie czujesz na siłach to pewnie - idź do pracy, ale dbaj o siebie....
i koniecznie co wieczór zdawaj znam relację co i jak u Ciebie i maleństwa
basieniak - ja chętnie na kawkę się spotkam,
Królowa - co Ty na to??
Martuśka - bardzo dziękuję za wyczerpująca odpowiedź :-)
ja tez się zastanawiam, czy jak byśmy za rok wyjechali, posiedzieli z 10 lat, to Maja by juz miała 18 lat!!! i czy by chciała z nami wrócić do PL
ale przez moje głupie pomysły na rozkręcanie biznesu wylądowaliśmy z dużym kredytem, a przy kosztach życia w PL ja po prostu nie widzę szans, żeby go wcześniej spłacić... a 35 lat to kosmos czasu.... i jeszcze ta emerytura dla kobiet w wieku 67 lat - to jakaś porażka.... zobacz - po paru latach tam człowiek jest w stanie na mieszkanie albo dom odłożyć - a tu mu nawet 100 zł nie zostaje z pensji.... a jak wyglądają koszty życia?? cos piszesz, że żłobek byłby strasznie drogi????
ja średnio w miesiącu wydaje ok 1600 zł na sama spozywkę... a dzieci przeciez jedza w przedszkolu, a MM czasem w pracy... strasznie wszystko podrożało, a pensje stoją w miejscu....
Królowa - mój pierwszy zakup w tej ciąży to spodnie z gumką
guzik strasznie mnie uwierał, a spodnie ciążowe z poprzednich ciąż jeszcze z tyłka spadają, więc musiałam coś kupic
u mnie trzecia ciąża, a znowu nic nie widać... pewnie koło połowy ludzie zaczną sami zauważać, bo teraz nie ma szans