reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Proszę nie łapać żadnych dołów...ja polecam www.zalukaj.pl i tam jakąś komedie na poprawę nastroju:D

Ja chyba nieśmiało mogę powiedzieć, że mdłości sobie idą w siną dalej tylko ta nieszczęsna śpiączka i zmęczenie:/

reklama
Kociatka ja też melancholijna dziś również, staram się odganiać czarne myśli, no ale nie wychodzi coś. Może tabliczka czekolady na poprawę nastroju?

Jedna z sukienek, które kupiłam, jest w tyłku na mnie dobra na styk, była ostatnia z tego modelu i, że ja narwaniec jestem to kupiłam w rozmiarze S..i boję się, że przyjdzie do wesela i faktycznie w tyłku nie wejdę..hmm może jednak ją oddać nie wiem sama, co myślicie|?
W brzuszku i biuście jest miejsca dość nawet jakby trochę jeszcze przybyło, ale pupa..

witam.
ala ja mam ze spaniem to samo.moglabym caly dzien spac.dzis bylam w nocy 4 razy siku:shocked2:a nic nie pilam przed snem:dry: za to obiad zjadlam z takim smakiem jakiego juz dawno nie mialam:-)pychota:) no i nabralam ochote na przytulanki :-) co mojego bardzo cieszy :-D

Noelka, ja też się zmagam z krwiakiem.. Dopiero za 10 dni będę wiedzieć, czy się zmniejszył, na razie biorę duphaston i staram się być dobrej myśli. Mój lekarz podszedł do sprawy bardzo spokojnie, i całe szczęście, bo nie zamartwiam się aż tak bardzo. Ale musimy wierzyć, że będzie dobrze! :tak:

kiniusia - nie wiem za ile masz wesele, ale ja kupowałam sukienkę na chrzciny miesiąc przed. Jak przymierzałam w sklepie to w staniku i wtedy jeszcze myślałam , że może jakieś gąbki powkładam , bo ja z tych "płaskich" jestem . No i chrzciny były teraz 19- go w sukienkę weszłam na styk,ale bez stanika . Gdyby uroczystość była dopiero w tą niedzielę 26.08 to myślę , że miałabym problemy. Dlatego miałam jeszcze jedną sukienke zapasową, która była troszkę większa. Ale to wszystko zależny od kobiety i ciała.

Wesele mam 15 września, więc jeszcze trochę czasu niestety.

no to 3 tygodnie hmmmmm jak mówisz , że w tyłku kiecka na styk , to za 3 tygodnie może być problem. Myślę , że lepiej będąc w ciązy mieć kiecke na wesele wygodną i nie na "styk" bo krępuje ruchy, tym bardziej , że to pół dnia i prawie całą noc w niej będziesz. I zje sie pyszności przy okazji.

reklama
NomiMalone cieszę się, że jest ktoś kto mnie rozumie. Mnie powolność też wkurza, a mój mąż tak się zachowuje wszystko wolno, bez pośpiechu, ma na wszystko czas itd... Tego pana od dywanu trzeba było zjechać równo, kto przy zdrowych zmysłach trzepie dywan w piątek w południe???
Kociatka powiem Ci, że ja nie mogę dusić w sobie emocji bo jak się skumulują to jestem jak bomba zegarowa i wtedy "bez kija nie podchodź" ;-) Ehhh tam to faktycznie na różne tragedie się można natknąć, zdjęcia ;-(
Noelka cieszę się, ze trafiłaś na ludzkiego dr. Ty wiesz, że ja mocno za Was kciuki trzymam. Teraz dużo pozytywnego myślenie i odpoczynku Ci życzę.
Ala, Żabka to super że samopoczucie lepsze mimo senności.
Kiniusia idź wymień, albo oddaj sukienkę i może jeszcze coś znajdziesz :-)

Do góry