reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Proszę nie łapać żadnych dołów...ja polecam www.zalukaj.pl i tam jakąś komedie na poprawę nastroju:D

Ja chyba nieśmiało mogę powiedzieć, że mdłości sobie idą w siną dalej tylko ta nieszczęsna śpiączka i zmęczenie:/

reklama
Kociatka ja też melancholijna dziś również, staram się odganiać czarne myśli, no ale nie wychodzi coś. Może tabliczka czekolady na poprawę nastroju?

Jedna z sukienek, które kupiłam, jest w tyłku na mnie dobra na styk, była ostatnia z tego modelu i, że ja narwaniec jestem to kupiłam w rozmiarze S..i boję się, że przyjdzie do wesela i faktycznie w tyłku nie wejdę..hmm może jednak ją oddać nie wiem sama, co myślicie|?
W brzuszku i biuście jest miejsca dość nawet jakby trochę jeszcze przybyło, ale pupa..

witam.
ala ja mam ze spaniem to samo.moglabym caly dzien spac.dzis bylam w nocy 4 razy siku:shocked2:a nic nie pilam przed snem:dry: za to obiad zjadlam z takim smakiem jakiego juz dawno nie mialam:-)pychota:) no i nabralam ochote na przytulanki :-) co mojego bardzo cieszy :-D

Noelka, ja też się zmagam z krwiakiem.. Dopiero za 10 dni będę wiedzieć, czy się zmniejszył, na razie biorę duphaston i staram się być dobrej myśli. Mój lekarz podszedł do sprawy bardzo spokojnie, i całe szczęście, bo nie zamartwiam się aż tak bardzo. Ale musimy wierzyć, że będzie dobrze! :tak:

kiniusia - nie wiem za ile masz wesele, ale ja kupowałam sukienkę na chrzciny miesiąc przed. Jak przymierzałam w sklepie to w staniku i wtedy jeszcze myślałam , że może jakieś gąbki powkładam , bo ja z tych "płaskich" jestem . No i chrzciny były teraz 19- go w sukienkę weszłam na styk,ale bez stanika . Gdyby uroczystość była dopiero w tą niedzielę 26.08 to myślę , że miałabym problemy. Dlatego miałam jeszcze jedną sukienke zapasową, która była troszkę większa. Ale to wszystko zależny od kobiety i ciała.

Wesele mam 15 września, więc jeszcze trochę czasu niestety.

no to 3 tygodnie hmmmmm jak mówisz , że w tyłku kiecka na styk , to za 3 tygodnie może być problem. Myślę , że lepiej będąc w ciązy mieć kiecke na wesele wygodną i nie na "styk" bo krępuje ruchy, tym bardziej , że to pół dnia i prawie całą noc w niej będziesz. I zje sie pyszności przy okazji.

reklama
NomiMalone cieszę się, że jest ktoś kto mnie rozumie. Mnie powolność też wkurza, a mój mąż tak się zachowuje wszystko wolno, bez pośpiechu, ma na wszystko czas itd... Tego pana od dywanu trzeba było zjechać równo, kto przy zdrowych zmysłach trzepie dywan w piątek w południe???
Kociatka powiem Ci, że ja nie mogę dusić w sobie emocji bo jak się skumulują to jestem jak bomba zegarowa i wtedy "bez kija nie podchodź" ;-) Ehhh tam to faktycznie na różne tragedie się można natknąć, zdjęcia ;-(
Noelka cieszę się, ze trafiłaś na ludzkiego dr. Ty wiesz, że ja mocno za Was kciuki trzymam. Teraz dużo pozytywnego myślenie i odpoczynku Ci życzę.
Ala, Żabka to super że samopoczucie lepsze mimo senności.
Kiniusia idź wymień, albo oddaj sukienkę i może jeszcze coś znajdziesz :-)

Do góry