hejka
wypluta jestem...ale jako dotrwamy do 12tygodnia, a potem liczę że z górki będzie hehehe
Daga doczytałam że len pijesz na mdłości, w jakiej postaci? w aptece można to kupić?
ja dziś na mdłości dostałam tabletki z imbirem, od jutra będę próbować...
Corazon...bardzo mi przykro
....
Kinajaka kurcze, wcześnie wstajesz...
ja z młodym o 7:40, na 8 do przedszkola...hehe i zwlec się nie mogę
basieniak gratki, super że już serduszko usłyszałaś
Noelka uważaj na siebie i skarbeczka, trzymam kciuki
Ulkan ja też po cukrzycy ciążowej w pierwszej ciąży, badania teraz mam zrobić...ciekawe co wyjdzie ehhh
niestety jest duże prawdopodobieństwo że cukrzyca w drugiej ciąży też będzie, ale damy radę. Przy Matiku udało mi się regulowac cukier tylko dietą, nie musiałam insuliny brać, licze że teraz też tak będzie
ja spod Krakowa jestem
Mru super, niech niuniek sobie zdrowo rośnie
Jotka fajnie, jeszcze dwa tygodnie i wkroczycie w bezpieczniejszy drugi trymestr
Kiniusia trzymaj się, lekarze będą dmuchać chuchać i maluszek zdrowy się urodzi,
doczytałam,...jupiii super że słyszałaś serduszko
)))
Gosiulek myślę że serducho już będzie
i będą same dobre wieści, zobaczysz !!!
Kociatka Super Wieści
niech kosmita sobie dalej zdrowo rośnie
Ryszka zdrówka!!
Aniulkas uważaj na siebie, my remonty planujemy na grudzień/styczeń, zmieniamy Matikowi pokój na większy, będzie go dzielił z braciszkiem/siostrzyczką
nasz pokój też prosi o remont-ściany, więc trzeba pokombinować, ale teraz...nie chce mi się hehehe
Dla Ciebie Wielki Buziak Urodzinowy i Najlepsze Życzenia
ja w dniu urodzin miałam prezencik od ciała...owulkę mi zafundowało i wykorzystaliśmy ją wzorowo
Natalia hehe też gadam do naszej Rybci
Jotka Jupiiiiii Gratki byczka
))))
Martika już wiesz...jak bardzo się cieszę że u maluszka ok, piękny jest
)))
Martuska dzięki, Mati właśnie po tatuśku krew odziedziczył, więc konflikt mamy, ale po porodzie dostałam co trzeba i mam nadzieję że teraz będzie ok
ja nie śpię...wyspałam się po pracy hehehe, ale w łóżeczku leżę i dobrze mi
obejrzałam właśnie porodówkę na tlc...oj się napatrzyłam i zryczałam jak maluszki się rodziły ach...