reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
hejka.

gratuluje udanych wizyt :)

szczebiotko no jakos dalam rade. mdlosci mnie meczyly a kibelek sciskalam dopiero wieczorem.mialam jeszcze opcje zostac w domu z siostrzenica.ma 26mcy.ale wypadalo mi isc bo to babcia byla.mialabym pozniej wyrzuty sumienia ze nie poszlam na pogrzeb.

ja nie ograniczam jedzenia bo i tak nic mi nie podchodzi.juz nawet nie mam co pic.bo soki,woda,herbata tez malemu nie pasuja:eek: masakra normalnie.

ja z jedzeniem i dbaniem o siebie staram się przykładac. głównie dlatego że wiem ze zajcie w ciąże w moim przypadku nie jest takie proste wiec jakby cokolwiek sie stalo nie chodzi tylko o wielka stratę ale tez kolejną walkę o następna ciążę... Mój lek (poniewaz zajmuje sie tylko trudnymi przypadkami ;) ) baardzo dmucha na zmine. Ja troche to biore w nawias zeby nie zwariowac ale jednak uważam...

Pobrali mi dzisiaj 5 duzych filek krwi, zrobilam bad na chlamydie. Jutro ciag dalszy badan.

Ciagle myślę o piątku... chce już piąek bo mam 1 wizyte u gin. Chce usłyszec od lek ze jest wszystko dobrze. Rzadko pobolewa mnie brzuch, nie mam krwawien... wiec chyba krwiaczek sie nie odzywa...
Mąż chce jechać a ja nie chce by zawalał pracę, tak teraz cięzko cokolwiek dostac w Warszawie...
prosiłam go by był ze mna w dniu badań tj pobrania krwi i usg

A dziś mooje urodzinki :D moje zyczenie spełniło się jeszcze przed moim świetem. :)

Dziękuje gosiulek mam nadzieje ze to moje życzenie dobrze się zakończy :)

Serduszko widziałam w dzien przed imieninami fajne uczucie takie prezenty od zycia to aż nie możliwe ...

Aniulkas Ty masz krwiaczka a duzego? ja mam 10 mm na 10 mm ale blisko kosmówki no i plamie troszke na brazowo bylam tydzien w szpitalu i lekarze mówia ze najczesciej sie wchlania ale musze lezeć.
WSZYSTKIEGO naj naj....

aniulkas, Wszystkiego najlepszego!!! Najlepszy prezent już dostałaś :) życzę Ci przedse wszystkim spokojnej i nudnej ciąży :))))

betina, ja mam pco, jestem po różnych wspomagaczach...

gosiulek, umówiłaś się na wizytę czy czekasz na swojego lekarza? Ja mam kolejną wizytę dopiero 27 sierpnia, tyle czasu :(

reklama
Do góry