U
Użytkownik Usunięty
Gość
Droga ale przydatna dla mnie a potem dla malucha. Mam zaufanie do tej firmy, mała ma śpiwór a i teraz zamierzam kupić kocyki, otulaczki itd z tej firmyCorazon no ta poduszka strasznie droga... Ja miałam w pierwszej ciąży coś w tym stylu DLA KOBIET W CIĄŻY Uniwersalna PODUSZKA 190cm!!!! (2500715117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i uważam to za najlepszy zakup... szczególnie, że mósiałam pod koniec leżeć. Ale nawet bez konieczności leżenia to była niesamowitą pomocą i dla mnie jest fajniejsza od tej morgenrood (czy jak się nazywa) bo można ją różnie ułożyć w zależności od wielkości brzuszka... No i cały rok przy karmieniu ją wykorzystywałąm... Nawet jak przysnęłam na siedząco przy karmieniu to mała bezpiecznie leżała i dla mnie było bardzo wygodnie. Tak więc terraz dalej na pewno się przyda...
A nie będę karmić piersią więc do tego akurat nie...
Tą Motherhood też można używać w taki sposób.
Miłego wypoczynkuKochane Marcówki, piszę na szybkiego, że nie będzie mnie przez ok. 10 dni. Lecimy do Polski dziś w nocy i właśnie kończę pakowanko. Będziemy tydzień nad morzem się relaksować, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze i Julek dobrze to zniesie.
Wam życzę samych przyjemnych dolegliwości ciążowych, pozytywnych wieści na wizytach lekarskich i żeby kropki zdrowo rosły. Odezwę się po powrocie. Nie zapomnijcie o mnie. Buziaki :*
Acha... Dziękuję ślicznie za życzenia urodzinowe dla Julka
Ja leżałam 2h na leżaku, pod parasolem z gazetką, wystawiałam nogi do słonka