reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Aniulka a dziękuję, czujemy się dobrze:)
Leżę dzisiaj ile wlezie. Za chwilkę skoczę po zakupy i po małą do przedszkola a potem znowu leżymy:)
Jutro wizyta więc czekam z niecierpliwością ale też bardziej pozytywnym nastawieniem:)

reklama
zabka jak się coś tak mocno nagle zmienia to pewnie tak ale generalnie pozytywne nastawienie i naszym maluszkom dobrze robi... a kreska jak dziewczyny piszą;) mi jeszcze po poprzedniej ciąży całkiem nie zeszła...

zabka ja ide w czw i w pt. nie moge sie doczekac. chyba w przyszlym tyg bete sobie zafunduje.

ja specjalnie objawow nie mialam, tylko bolace piersi. no ale dzisiaj nie bola i stad ten niepokoj (zwlaszcza po dzisiejszej informacji i Twoim doswiadczeniu :((( )

ja takie doswiadczenie mialam ale kazda kobitka inna.nie znaczy to ze ty tez tak miec bedziesz. nie chcialam cie wystraszyc.przepraszam:sorry2:

Żabka, Królowa Dramatu ściskam Was mocno :**** będzie dobrze, wiem że smutne wiadomości, źle wpływają na Nas ale musimy myśleć pozytywnie.
Corazon miłego leżakowania, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, by dla Was Słońce zaświeciło.
Co do ciuchów, chodzę póki co w tych co mam, bo ciążowe dałam siostrze i dopiero zwiozę je za dwa tyg.
Powiem Wam, że normalnie mdłości odpuściły ale na nic smaków nie mam...jeść mi się w ogóle nie chce.

Hej :)
Mi się nic nie chce, cały dzień bym spała. Byłam dzisiaj na pobraniu krwi na TSH w poniedziałek po 11 będą wyniki.
CorazonPartio- gratuluję przyrostu bety, wszystko będzie dobrze :)
Ewcik- strasznie mi przykro :(
aniulkas- dla pocieszenia też tak mam całymi dniami od poniedziałku, więc sama nie jesteś.
Królowa_Dramatu, zabka- nie martw się wszystko będzie dobrze :) Mnie piersi nie bolą tylko mam trochę większe i strasznie wrażliwe sutki.
asinka85- też lubię spać na przuchu ale moja podświadomość mi na to nie pozwala :p

reklama
Patrycja2810 ja sama się w nocy obracam na brzuch, nie panuję nad tym :-p W pierwszej ciąży zdarzyło mi się obudzić w 6 miesiącu ciąży na brzuchu z nogami w górze :szok: Ale wtedy nic mnie nie bolało, a teraz już od początku nie mogę leżeć...

Do góry