Deizzi
Fanka BB :)
A mnie oświeciło przed chwilą myślałyście już o jakiejś antykoncepcji??? w końcu 4 tygodnie już za mną więc trzeba coś wymyślić...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anka - dwa razy dziennie przemywam i psikam octeniseptem - tak kazali w szpitalu i położna zatwierdziła tę metodę. Brzuchowi to trzeba chyba dać czas. Mój na razie nie wygląda najlepiej, ale nie ma jakoś dużo skóry, więc mam nadzieje, że nic nie będzie wisiało.
Deizzi - no właśnie się zastanawiam nad antykoncepcją, chyba na tabletki się zdecydujemy.
Makunia Królowa Ewelinka Zuzkon Madziarra mam nadzieję że dzieciaki z zaskoczenia Was wezmą i akcja szybko się rozkręci i szybko szczęśliwie zakończy
Patula dobrze że udało ci się wbić na wizytę..ja bym szla w niedzielę, ale może akcja sie sama rozwinie do tego czasu
anna spokojnych kolejnych miesięcy
Mikowata i super, trzymam kciuki żebyście na święta byli wszyscy razem w domu
Aniulkas dzieciaczki niestety często mają problemy brzuszkowe, nam przy Matiku polecano espumisan
może ty też próbuj pić rumianek? zawsze coś z mleczkiem dostanie
Asinka uff cieszę się że u Ninki wszystko oki dla starszego brata wielkie BRAWA!!!
Nimitii Trzymajcie się!!! teraz najważniejsze żebyście się wszyscy wspierali, przetrwacie gorsze chwile i będzie lepiej :* tulę
Ala tfu tfu żeby nie przechwalić ale córcia anioł ))
Zuzkon ale miły prezent Ci na uczelni zrobili )
Makunia ale cię nosi na koniec hahaha dobrze dobrze i niech Ci zostanie ta energia po porodzie
Anka to za pępuszek
Deizzi WoW no proszę już miesiąc za wami buziak dla małego
Pytanie do mamusiek po porodzie..jakie macie mleczka w razie "w" jakby było potrzebne???