Deizzi
Fanka BB :)
ala u nas młody też podnosi głowe, choc mowimy mu ze to jeszcze za wczesnie na takie gimnastyki A u Was pępuszek juz odpadł? Bo nam położna mowila ze na brzuszku najlepiej kłaść jak juz odpadnie, no i tak czekamy
Deizzi ale jak synek nie śpi to marudzi czy moze sobie tak sam poleżeć spokojnie?
makunia ja mialam wzmożony apetyt przez jakis miesiąc przed porodem
my sie niedlugo do pediatry wybieramy na wizyte.
a w zamrażarce ruszyła powoli produkcja mojego mleczka - bardzo sie ciesze, bo da mi to troche wolności
U nas też gimnastyka Synka na całego. Głowe strasznie mocno trzyma, babcie mu nie każą bo się jeszcze coś stanie. Ignaś leży spokojnie co jakiś czas miąknię bo to mu nudno w tej samej pozycji ciągle, to jeść, to pielucha taki standardzik...
My jutro mamy wizytę u pediatry Mieliśmy mieć tydzień temu ale przegapiłam termin na szczęście Pani Doktor wyrozumiała i przełożyła o tydzień. Gratuluje produkcji mleka
trytytka - jak się piersi napełniają, to dosłownie balony, więc staniki, które kupiłam do karmienia przed porodem okazały się sporo za małe:/
betina - gdzie Ty znalazłaś tak szybko pediatre? ja się zarejestrowałam dopiero na 15 kwietnia:/ porażka jakaś. chyba trzeba będzie coś pokombinować.
Kania - a po ilu dniach odpadł ten kikut? u nas mija 2 tygodnie i nie odpadł jeszcze..
U nas w szpitalu sami rejestrują do pediatry (jeśli chcesz to potwierdzasz termin, a jeśli chcesz innego pediatrę to dzwonisz że nie skorzystasz) i po 3 tygodniach jest wizyta My mamy na jutro