reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
dobry wieczor, pewnie juz wszystkie o mnie zapomnialy, ale co tam - przypomne sie ;-) dzis pojechalam na to cale obkrecanie malej i okazalo sie ze glowka juz jest na dole :-):-):-):-) jestem przeszczesliwa. nie spalam od 3 dni i myslalam ze ocipieje, a tu prosze - moje wspanialomyslne dziecie sie obrocilo samo. mozliwe ze wczoraj bo umieralam w bolach caly wieczor. pozdrawiam was dupencje, mam nadzieje udzielac sie czesciej. olbrzymi ciezar spadl mi z serca :-D

Herbata super wiadomość:-) Cieszę się i współczuję stresów. I nie martw się bo nikt o Tobie nie zapomniał kochana:tak: Pisz częściej.Kania każdy ma lepsze i gorsze dni, pomalutku dojdziesz do siebie i będzie ok:-)

Herbatko cieszymy się razem z Tobą :) naprawdę super wiadomość:) :)

Ja muszę wtedy też obejrzeć ten program, dobrze że codziennie leci:) szansa że jakiś dzień przypasuje by obejrzeć :)

Herbata - świetna wiadomość!!!!!!! i wierzę, że bardzo Ci ulżyło.... to teraz pozostaje jeszcze urodzić :rofl2:

Ewelinka - super fotka :-D nie wiem co Ci poradzić na tego GBSa, mam nadzieję, ze jednak go nie masz!!!!!!

Kania - współczuję dołków... a ktoś Ci pomaga?? czy sama jesteś?? jak z karmieniem??

roksaa - to ciekawe czy nasze maluch posłuchają starszków i wyjdą w końcu :-D

ja dzisiaj MMa wyciągnęłam na zakupy do Tesco i teraz biedny umiera ;) powiedział, że dzisiaj mam nie rodzić ;) zobaczymy co Jasiek na to ;) chyba musze już strasznie wyglądać, bo dzisiaj praktycznie wszyscy ustępowali mi miejsca w kolejce :rofl2:
a my dzisiaj mieliśmy krewetki smażone na masełku czosnkowym, a jutro w planach kluski śląskie i duszony indyk w pomidorach :-) a na kolacje małże w białym winie :-D już się nie mogę doczekac obżarstwa ;)

agula jakie smaki:) widzę że takie nowoczesne jedzonko lubicie :) ja jeszcze nie miałam okazji jeść małż, chyba bym nie wiedziała nawet jak je przyrządzić;/ heh
Kaniu jutro napewno będzie lepiej :) w końcu weekend!

Ja jutro jadę do szkoły na 2,5 godzinki do Gdańska, mam nadzieję że nie będę pędem wracać do mojego szpitala :D to w końcu ponad godzinka jazdy samochodem. Na szczęście mój jedzie ze mną :)

siedzę z kanapką, oglądam coś na polsat film i podczytuję co tam u Was;-)

Herbata! cieszę się przeogromnie, że Malutka się obróciła i nie miałaś tego obracania:-D:-D:-D
Kania napewno z dnia na dzień będzie co raz lepiej:tak::tak:
agula a kto u Was kucharz zdolny, że takie przysmaki szykujecie? :blink:
basiatoja ewentualnie zostaniesz już w gdańsku na parę dni:-p:-p 3 porodówki masz do wyboru hihi

Herbata no i super, że mała się sama obróciła i zaoszczędziła wam tych wątpliwych przyjemności;)
basiatoja ja też jestem za minimalizacją liczby kosmetyków ale jednak myć czymś dziecko wolę. Najbardziej neutralne to pewnie ydło iały jeleń ale ja np używać będę i używam dla starszej żelu do ciała i włosków hippa właśnie dlatego, że jest od pierwszego dnia (i tak już przy nim zostałam). A nivea z tego co szukałam poprzednio to nie ma kosmetyków od 1 dnia - na stronie możesz poczytać, może coś się zmieniło. Ale oprócz hippa na pewno coś jeszcze jest do wyboru.
Agula właśnie mi lekarz mówił, że to iż często po zdjęciu pessera czy odstawieniu fenka się jeszcze czasem i przenosi to zazwyczaj oznacza, że nie było tak potrzebne... ale zawsze lepiej nie ryzykować bo pewności nie ma... mi ostatnio w niecałą dobę po odstawieniu wody odeszły a skurcze regularne choć nie tak mocne były wcześniej... więc jak teraz sytuacja jest podobna to wolę brać do końca;)
Królowa a no z tym mierzeniem na usg to rzeczywiście różnie bywa... ja po ostatnim bałam się, że będę miała wielkoluda, a teraz się okazało, że coś musiał lekarz nie za dobrze pomierzyć i może jeszcze mniejszy od Wiki będzie więc zobaczymy;)
Wy tu tak o jedzeniu a mi w końcu gofrownica przyszła i najadłam się gofrów z toffi i bitą śmietaną o których już od dawna marzyłam;)

Herbata super wieści! szkoda tylko ze sie tyle stresowałaś. ale najważniejsze ze juz spokojnie mozesz czekac do końca :)

reklama
roksaa - tak jak mi truskaffka napisała- możesz chcieć, ale i tak decyzje podejmie córa:D

betina - Ty nie oglądaj porodówki,tylko na nią jedź:D

Kaniu - masz prawo być zmęczona iobolała, w koncu dwoje dzieci i cc - to nie sa przelewki

Herbata - dobrze, że się bobas samobrócił, bo podobno to obracanie nie jest przyjemne... No i niemasz już się czym stresować, tylko czekać na skurcze:)

Agula - i jak tam, urodziłaś w nocypo zakupach? My dzisiaj grila sobie robimy, hahaha :D Krewetki zsosem czosnkowym chodzą za mną już od pół roku, ale boję siękupić jakiekolwiek owoce morza, żeby się nie struć:|

Miałam fatalną noc... W ogóle nie mogłam się ruszać tak mnie spojenie bolało, że myślałam, że mi się tam coś połamało:| Najgorzej było dojść do ubikacji... Jestem niewyspana:/

Do góry