reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Herbata moj tez sie obrocil kilka dni temu i tez wczoraj na usg sie to wyjasnilo dopiero:)
Cesarka wiec odpada, czekamy na naturalny:)

reklama
herbata fajnie ze dzidzius sie obrucil:-D
Ewelinka fajna fotka:-D moj maluch tez tak czasami robi :-)dzis w nocy mietosil mnie po zebrach.
porodowke na tlc tez ogladam czasami,choc ostatnio moj mi nie pozwala bo jego zdaniem ja sie denerwuje pozniej:dry:a tak nie jest.musze sobie jakies ciuchy na wyjscie ze szpitala przygotowac:)

herbata to dobrze bo na pewno bardzo się martwiłaś :)

ja dziś wybywam na bardzo długą wędrówkę ( pewnie przepłacę to bólami wieczorem i w nocy ;/ ) ale czegóż to sie nie robi żeby urodzić :D

Herbata, Noelka dobrze, że dzieciny na sam koniec postanowiły się odwrócić:)

Natalia już niedługo!!

Żabka ja też jeszcze nie przygotowałam nic...

Nimitii tylko nie przesadź z tym spacerem..

Dziewczyny ja jeszcze korzystam póki jestem na chodzie i coś mogę zrobić, także zarządziłam wielkie sprzątanie, zakupy i nie mam teraz czasu odpisywać na bieżąco ale czytam wszystko;)

Jak tam nasze koleżanki lutówki - urodziłyście??

Ja dzisiaj nieprzytomna. Wczoraj za dużo pochodziłam, za dużo nerwów i wieczorem zaczęły się skurcze. Mogłam tylko leżeć, a dzisiaj goście i musiałam ciasto zrobić... Jeszcze mnie dzisiaj sałatka czeka, a dalej w piżamie chodzę. Noc słaba, ale przespana do 5.50, bo Tymek coś się obudził z płaczem i tak do 8. Także niewyspana i przysypiam na kanapie. Puściłam Młodemu MTV i Vive, żeby dał mamie spokój... Mam nadzieję, że dzisiaj skurcze odpuszczą. Jeszcze 16 dni mi zostało :p
Herbata, Noelka super, że dzieciaczki się obróciły!! I witamy w gronie czekających :-)

Ostatnia edycja:
noelka gratuluje! a cieszysz sie? bo ja nie chce cc

natalia wspolczuje, choc moje 3 ostatnie noce byly totalnie do D. dzis moze z 5 h pospalam :sorry2:

trytytka widze ze praca u Ciebie na calego, ale ja tez im blizej konca tym wiecej robie...i mniej spie...

nimitii udanego, owocnego spaceru. pamietam jak ja biegalam po schodach, mylam okna i szorowalam podlogi.... nic nie pomoglo :dry:

zabka ja tez ogladam :-D m. nawet nie patrzy bo mowi ze i tak go zaraz to czeka.

u nas zabkowanie wiec oprocz moich napadow goraca, potow i naglych przyplywow energii to jeszcze nie spie przez to ze mala sie ciagle budzi. ogolnie wspaniale :sorry2:

moj dzis w kuchni przejal dowodzenie :) musze mu szepnac jeszcze o szarlotce bo mam smaka i moze zechce ja zrobic :)
pozniej moze na male zakupy sie wybiore:)
herbata wspolczuje ciezkiej nocy,asinka tobie tez.ja 6 razy wstawalam na siku:dry:

Nimitii ja pamiętam, że 15.06.2011 umyłam wszystkie okna, mieliśmy z mężem dłuuuuugie spacery po bankach i na koniec jeszcze Go wykorzystałam. 16go rano poszłam z sąsiadem na zakupy i zaczęły się skurcze, a parę godz.później odeszły mi wody :p także powodzenia w kombinacjach :-)
Zabka to Twój już wyzdrowiał?? Ja nie wstawałam na siku w nocy, ale tak mnie spojenie bolało, że nie mogłam się ułożyć... Zresztą cały czas boli :dry:

asinka chory dalej,gardlo go boli i stracil troche glos ale mowi ze mam siedziec na tylku bo z tym brzuchem mi ciezko,a gotowalam w tygodniu wiec mnie dzis wyreczy:)jak tu go nie kochac :-D spojenie to mnie tez boli:-(

reklama
Taki facet to skarb :tak: mój tylko wczoraj krzyczał po mnie, że gości zapraszam jak mam leżeć i viasta robię, itd. Dobrze, że mam obiad od wczoraj, tzn.tylko ryby usmażyć i ziemniaki ugotować. A sałatkę może Sz.zrobi jak wstanie, bo na razie śpi po nocce.

Do góry