jest wiele firm, które je produkują. można je kupić w aptece albo drogeriach.
sama mam od teściowej taką :
Venenemulsion
sama mam od teściowej taką :
Venenemulsion
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
ja wstałam dzis kolo 9 pojechałam na chwile na działke i małe zakupy z rodzicami a teraz obiadek)
potem wracam do siebie i sie zdrzemne. Niesttety opuchnieta twarz od zeba nadal boli. wiec mam pecha. i na wt pojde do dentysty.
Deizzi to fajnie masz. widze ze maluch daje Ci spac. ja zdejmowania szwow nie lubie. nie było to dla mnie przyjemna.
jak to liscie kapusty, ale że co ,że jak Wy dziewczynki to stosujecie?
NOrmalnie liść na cyc i tyle,czy jakoś się to przygotowuje?
Poprosze o ,,przepis" bo moze za jakiś czas sie przyda.
Gratulacje dla wszystkim mam rozpakowanych.
basiatoja- a może po prostu jedź sprawdzić do szpitala, może to bóle krzyżowe. Ja przy bólach krzyżowych nie czułam skurczy.
Byłam dzisiaj u Piotrusia na 2 h bo płakał że tęskni. A potem nie chciał mnie ze szpitala wypuścić i płakał że nie chce być w szpitalu i że za mną tęskni i że ma tata jechać do domu a mama ma z nim zostać. A ja płakałam razem z nim