hejka
Od rana non stop cos
Wkoncu zagladam do Was
Wstalysmy z Laura o 8:35 zjadlysmy razem sniadanko i o 11 pojechalysmy na zakupy. PO powrocie dokonczylysmy wczorajszego kurczaka wiec obiad mialam z glowy. Po obiadku wyjechalysmy na sale zabaw. Powrot o 19:20 i zaczelysmy robic mufinki. Niestety moja corka pamietliwa i nie odpuscila mi. Zjadlam 4 mufinki bez dodatkow typu czekolada, posypka... i jogurcik. Fajna kolacja
Ogladnelysmy x factor i obie juz w pizamkach
Deizzi a to nie mialas w szpitalu lodowki? Ja jak bylam w polsce w szpitalu to lodowka stala do uzytku wszystkich. Jogurt lekkostrawny wiec jak najbardziej po cc. NO ale mniejsza z tym. Ja i tak bym opi...la kobietke
Patrycja skoro masz a dopadlo cie to smialo bierz po co masz sie meczyc. Wspolczuje rozstania z Piotrusiem i nie dziwie sie ze teskni za mamusia. Tez bym plakala bo ja ogolnie niby twarda babka jestem ale bardzo uczuciowa
Placze nawet na filmach
Ewelinka nie mam wymazonej daty porodu ale jak bym mogla wybrac to 3.3.2013
. Nie ma zanczenia najwazniejsze zeby wszystko poszlo gkladko i zeby synus byl zdrowy
Ja tak jak ty dziwnie patrzalam jak matki dawaly dzieciakom wode do picia. A poetm sama Lali dawalam tylko wode bo ona sokami plula
Zreszta do teraz woli wode od soku. Ogolnie lepiej dziecko hartowac niz przegrzewac
Ala dobrze slyszalas bo ja wlasnie o tym czytalam. Wczoraj co zjadlam to odrazu lecilam do WC na szczescie dzis wszystko wrocilo do normy. Juz mialam strach przed oczami bo meza nie ma. Ale jeste ok
Szczebiotka jak twoje skurcze?
Agula no to do sziela. Lampka czerwonego winka, ciepla kapiel i seksik
Truskaffka fajnie ze wizyta udana i wszystko jest wporzadeczku
Maraton to Ty niezly mialas, chyba by mi nogi odpadly. Dzis mialam problem z butami
Nog nie moglam wlozyc