Kania nic się nie martwi nie myśl za dużo, poodpoczywaj jeszcze trochę-> w przyszłym tygodniu będziesz miała już dwie księżniczki
Mnie czop nie odszedł (ma jeszcze dużo czasu) ale strasznie dużo śluzu mam...
Agula dobrze że teściowa już jest - nie będziecie zdani na czyjąś łaskę!!
Deizzi tak szybko widzisz stopy
ja myślałam że macica to potrzbuje trochę czasu żeby się obkurczyć, o karmienie się nic nie martw. Poproś tylko o laktator - w szpitalu na pewno mają żebyś nie miała później problemów z laktacją!! Zdrówka dla was!!!
Aśińska ja też szczerze powątpiewam czy moja Apolonia poczeka do 18 marca...(termin mam 21/22) okaże się we wtorek co tam z tą moja szyjką
Anka zazdroszczę słoneczka
w krk trochę jaśniej bo śnieg popadał ale niebo dalej szaro buro popielate
Ala kawał chłopa!!! Moja koleżanka urodziła w tamtym roku dziewczynkę 4,5 kg...
Kociątka Ty też kawał syna uchodowałaś
Natalia z tymi nerkami to masz bidulo, dla pocieszenia moja mama miała kamienie i je chyba urodziła razem ze mną bo po porodzie problem zanikł
Betina aż zjadłam kawałek szarlotki bo dostałam od teściowej
to miałam na stanie
Daga ja też się budziłam cała mokra, łącznie z tym, że rano gardło mnie zawsze bolało, teraz śpię w samym staniku sportowym, i krótkich spodenkach/bokserkach, wymieniłam kołdrę na letnią i jest w pożądku, nawet spaliśmy z M. pod dwiema kołdrami żeby nie był dodatkowym emitorem ciepła
Królowa ja całą ciąże wsuwam cytrusy pod każdą postacią
widać mamy zwiększone zapotrzebowanie na wit. C. Najgorsze, że powinno się chyba na początku karmienia chociaż wyrzucić cytrusy z diety żeby malucha nie uczulić...
Basiatoja nic się nie martw każda z nas chyba ma gorsze chwile!!!
Byłam wczoraj w Pepco
i takich ślicznych bluzeczek kupiłam kilka sztuk po dosłownie 5-10 zł
co prawda w rozmiarach już większych bo 74 i 80 ale dałam koleżance, która ma taką córę na którą będą w sam raz
aa i do lidla weszłam - u mnie co prawda już wyprzedali i została do białego ale była lovella 2,8 kg za 22zł, tyle przykładowo w makro kosztuje 1,8kg!! aa i jelp tylko w małych opakowaniach tez w promocji - wzięłam trochę do koloru!!
Dzisiaj miała psiapsióła najlepsza wpaść bo się troszkę nie widziałyśmy a tu psikus i chora
pie$*&ne klimatyzacje w korporacjach
siedzimy z moim dzieciem w brzuchu słuchamy piosenek dla dzieci
coś bym porobiła bo mnie nosi
a Szczebiotka urodziłaś?? czy masz dość po prostu??