anka26_x_07
Mama Laury :)
Deizzi czekamy na wiesci, napewno juz tulisz swoje malenstwo &&&&&&
Szczebiotka co z Wami?
Betina, kociatka jedyne pocieszenie to wlasnie to ze woda szybko zejdzie a co za tym idzie kilogramy PO pierwszym porodzie po 5 dniach stracilam 11kg i bylam mega zadowolona i oby teraz tez tak bylo Z tym przekrecaniem w lozku i ubieraniem sie jest strasznie Skarpetki zakladam dluzej niz Laura
Witam nowa mamusie i trzymam kciuki
Tulipanka fajna polozna
Makunia u mnie z pomiarami podobnie biodra 105 a brzuch 111cm
Kociatka a jakie bierzesz zelazo?
Ja juz po zakupkach i po sniadanku
Laura dzis idzie z wycieczka do stomatologa, biedna przezywala.
Kolezanka ma wpasc z mamam na kawke wiec musze jeszcze wloski umyc bo potem to juz czasu braknie i bede musiala po Laure wyjsc
Wczoraj poszlysmy na zakupki i Lali wybrala sobie kilka bluzek i dwie pary leginsow. Zadowolona jestem ze poszlysmy ale niestaty nie udalo mi sie ominac popoludniowej drzemki. Jak tylko wrocilysmy zasnelam na sofie
Szczebiotka co z Wami?
Betina, kociatka jedyne pocieszenie to wlasnie to ze woda szybko zejdzie a co za tym idzie kilogramy PO pierwszym porodzie po 5 dniach stracilam 11kg i bylam mega zadowolona i oby teraz tez tak bylo Z tym przekrecaniem w lozku i ubieraniem sie jest strasznie Skarpetki zakladam dluzej niz Laura
Witam nowa mamusie i trzymam kciuki
Tulipanka fajna polozna
Makunia u mnie z pomiarami podobnie biodra 105 a brzuch 111cm
Kociatka a jakie bierzesz zelazo?
Ja juz po zakupkach i po sniadanku
Laura dzis idzie z wycieczka do stomatologa, biedna przezywala.
Kolezanka ma wpasc z mamam na kawke wiec musze jeszcze wloski umyc bo potem to juz czasu braknie i bede musiala po Laure wyjsc
Wczoraj poszlysmy na zakupki i Lali wybrala sobie kilka bluzek i dwie pary leginsow. Zadowolona jestem ze poszlysmy ale niestaty nie udalo mi sie ominac popoludniowej drzemki. Jak tylko wrocilysmy zasnelam na sofie