Natalia muzykalność to mojemu dziecku nie grozi
nie ma po kim
Deizzi trzymamy kciuki i czekamy na relację
teraz to już nam się marcówki posypią...
Makunia ja mam kłucia po lewej stronie... muszę spać na prawym boku, nie wiem co to... ale skurcze i spięty brzuch non stop... trzymam kciuki za wizyty!!
Nimitii ja jeszcze KTG nie miałam ale jakmi skurcze nie odpuszczą to na własną rękę do szpitala pojadę żeby mi zrobili...
Basiatoja śpij do oporu, zasłuzyłaś
Zuzkon ja nie pomogę, po luteinie miałam zwiększone ilości śluzu ale to normalne podobno...
Kania mnie też boli w nocy... ale jak usnę to do rana leci tylko się martwię, że brzuch jak kamień jak wstaję do toalety...
Oliwia już w domu?? a muzyka z cyklu back to 80's
kawałki z lat 80 grane przez taką krakowską grupę, która obskakuje kilka knajp w Krakowie
Roksaa a Ty dawno leki na podtrzymanie odstawiłaś?? bo brałaś nie??
Szczebiotka a wszystkie już na zdjęcia Bianki czekały a Ty tu mówisz że zmieniłaś zdanie
Asinka najwyższa pora
Żabka Ty już w sumie możesz
ja z tym porodem się jeszcze wstrzymam - także rezygnuje z "ryzykownych" zachowań
Super., że u Martuśki wszystko dobrze i ich puszczają
Ja się biorę za jakieś porządki, zestresowałyście mnie znowu, że to już może być w każdej chwili. Muszę dobrze pomyśleć co jeszcze trzeba kupić... Na pewno adaptery do wózka na nosidełko... a sam wózek tydzień albo dłużej w domu stoi i nikt nawet pudełka nie otworzył czy na pewno wszystkie elementy się w nim znajdują... biedne to moje dziecko będzie... rodzice na wszystko mają zawsze czas a później z ręką w nocniku się budzą... wpadnę jeszcze dzisiaj!!! miłego dzionka!!!