Tak watek gratulacyjny też by się przydał i też w górnej części
A ja właśnie wylicytowałam 30szt. ubranek dla Synka. Cena śmieszna. I co najbardziej mi się podoba same bluzeczki i spodnie. Nic innego. Obiecałam sobie że już z ubrań nic nie kupie, ale musiałam się złamać. Pocieszam się że rozmiarki to 68-74
Fajna okazję trafiłas ja dzis tez zakupiłam w Auchanie bluzeczkę na rozmiar 62 i czapeczkę wreszcie znalazłam czapeczke taka jaką chciałam
wiesz co u mnie tez nie ma ale jak lezalam w szpitalu to musieli mi przywiezc mi sztucce bo nie mialam czym posmarowac bułki Czy wg Was powinnam sie umowic na pon na wszelki wypadek na wizyte?? bo te wczorajsze skurcze. nie wiem czy dzis rano tez czy nie. ale czy nie byloby lepiej robic juz KTG??
Ja napewno muszę wziąść ze sobą sztućce i kubek bo też bym musiała palcem smarować , a tego nie chcę
Natalko ja tez się właśnie najadłam i czuję niezłą czkawkę w brzuszku aż brzuch skacze
Alu biedna Ty napewno będzie dobrze infekcja szybko minie zobaczysz
KOBIETKI ZDAŁAM EGZ NA 4!!!!! Co prawda ocena nie jest dla mnie tak ważna bo najważniejsze że prawdopodobnie ostatni egzamin do przodu Teraz tylko spotkanie z promotorem i wpis od niego i luz... Ale poczułam ulgę jak się dowiedziałam Tym bardziej że ciągle o tym myslałam, nawet w nocy nie mogłam dziś spać.
Zakupy w Auchanie po egzaminie też udane