reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

powiem wam, że i ja miewam ostatnio dziwne sny ><". A co do bliźniaków madziarra21 ja wieże w znaki! i najgorsze, że mi wróżą bliźniaki ( sie zrymowało :D). Ja jednak wole zostać przy jednym dzidziolu, ale jeśli ty masz mażenie o dwójce to również trzymam bardzo mocno kciuki! oby sie spełniło!
A tak swoją drogą, czy usg wykrywa ciąże mnogą już w 6 tyg?

reklama
dziewczynyco do snow w sobote chyba przezywalam to ze mamy powiedziec rodzicom i snilo mi sie ze wchodze do mieszkania a tam bałagan mysle sobie wlamanie,m dzownie do rodzicow ze ktos sie włamał a pozniej sie okazało ze to moja siostra szukała dokumentów patrze a na szafce lerza dok ciazy okazalo sie e niby tez jest w ciazy jak i ja...ale to tylko sem :)

a teraz siedze w pracy i chyba zacznie dzis realizowac moje plany...kupie dzis zeszyt i zakłądam pamietnik... :) ale napisze tyle bedzie... i kupuje mulinke i zaczne probowac buciki na szydełku zawsze chciałam zrobic..ogolnie lubie robótki reczne wiec moze jakos mi to pojdzie...w niedziele robiłam kolczyki jak zrobie zdjecia to moge podesłac zdjęcia...

powiem wam, że i ja miewam ostatnio dziwne sny ><". A co do bliźniaków madziarra21 ja wieże w znaki! i najgorsze, że mi wróżą bliźniaki ( sie zrymowało :D). Ja jednak wole zostać przy jednym dzidziolu, ale jeśli ty masz mażenie o dwójce to również trzymam bardzo mocno kciuki! oby sie spełniło!

tak widac ilosc babelkow i serdeuszka

Tak, wykrywa. Kuzynka miała USG w 6t3d i było widać dwa zarodki. Ależ się cieszyła. :)) za jakiś miesiąc będziemy witać Zuzię i Weronikę :) A u mnie też jest to jak najbardziej prawdopodobne bo mój dziadek miał brata bliźniaka więc ja jestem akurat drugie pokolenie i zawsze się śmiałam do rodzeństwa, że u któregoś z nas zapewne się pojawią dwie dzidzie. Ja pierwsza spodziewam się dziecka, ale mam nadzieję, że mam w sobie jedną fasoleczkę :) Chociaż jakby były dwie to przecież też bym kochała i nie miała innego wyjścia jak wychować dwa Skarby :)

aniulkas pisz pamiętnik, pisz.! Ja piszę i tak sobie postanowiłam, że jak się kiedyś dowiem, że będę miała zostać babcią to dam córce lub synowi ten zeszyt :)

Też fajny czas na taki prezent. I już sobie wyobrażam miny naszych dzieci jak zorientują się co to jest :) bezcenne :) a więc pisz, pisz :) jak już zapisałam kilkanaście stron :D

piszesz w zwykłym zeszycie? ja chciałabym tam dodawac zdjęcia...np.. czy opisujesz jak sie czujesz czy tez swoje mysli plany i obawy?

Faktycznie macie ciekawe sny :)
Co do blizniakow, to mam nadzieje ze mnie omina :p
Mam przeczucie, ze urodze chlopca, ale nie ukrywam, ze maaaaaaaaaaaaaarzy mi sie coreczka :)

A Wy macie jakies przeczucia co do plci? :)

piszesz w zwykłym zeszycie? ja chciałabym tam dodawac zdjęcia...np.. czy opisujesz jak sie czujesz czy tez swoje mysli plany i obawy?
Piszę wszystko co się tyczy ciąży a czasem się tak rozpędzę, że i o innych rzeczach piszę :p Jak będę już stara to mi będzie wszystko jedno czy ktoś czyta to :D

ewelinka ja też chciałabym córeczkę. I tez wydaje mi się, że będę miała córeczkę chociaż na słodkie mnie nie ciągnie :p ale na kwaśne w sumie też nie :p ale tak czuję, intuicja :D

reklama
nie chce przeczówac bo to podobno zawsze inaczejw ychodzi...w poprzedniej pracy babeczka byla w ciazy ciagle myslala o dziewczynce urodziła chłopca a pozniej jak pokazywwała zdjecia to ciagle rozowe rzeczy jemu kupowala:/
a jak mowila ze płacze czesto smielismy sie ze mu kolor ubranek nie pasuje:)
tez chcialabym dziewczynke...moja mama tez maz tez...ale jak chlopczyk bedzie tez wspaniale..byle zdrowe było i miało po 10 paluszków :)

Do góry