Iwonka no przecież Ty wcześniej niż my odstawiłaś leki. Musisz koniecznie dawać znać, jak rozwój sytuacji
Ja zauważyłam, że mam coraz częściej skurcze i w ogóle twardy brzuch, ale do tych właściwych to jeszcze im sporo brakuje.
Daga90 to mam nadzieję, że Twoje maleństwo poczeka na tatusia i zacznie się rodzić wtedy, kiedy będzie mógł być przy Was.
Kociatka kochana ja też się czuję okropnie, pyza się ze mnie zrobiła, masakra normalnie. Poza tym Ty to zawsze umiesz podnieść wszystkich na duchu, jak dobrze że jest to forum:-)
Tulipanka super, że wszystko good hehe
, będziesz miała mały żywioł w domu, jeśli młoda się nie zmieni
Martuska u mie też biało za oknem, a wczoraj deszcz padał
Ja uwielbiam pączki i chyba dzisiaj przesadziłam z ich ilośćią
Zuzkon wpadaj do mnie na pączka bo ja już nic nie zjem,a zostało mi jeszcze z 12 także myślę, że starczy
Sade witam na forum Podwójne szczęście Cię dopadło;-)
Ewelinka, Iwona czyli jednak niektórym przeczucia się sprawdzają. U mnie tak średnio, myślałam cały czas że będę miała drugiego synka, a tu córeczka.
Truskafffka fajne takie filmiki, później to świetna pamiątka. Ja też się staram często nagrywać. I mam nadzieję, że się obejdzie bez insuliny:-)
Basiatoja mi też zgaga dziś nie daje spokoju, normalnie mam dosyć. Może to przez tą okropną ilość pączków (nawet się nie będę przyznawać ile)
Królowa super, że wózek już jest i najważniejsze, że Ci się podoba. I tak w gondoli to dziecko długo nie pojeździ, dla mnie najważniejsza jest spacerówka. A tym, że malutka nisko to się nie martw, gdyby było coś nie tak to lekarz by Ci powiedział. Skup się na poniedziałku, bo czas szybko zleci i mąż będzie przy Tobie:-)
Natalia gratuluję pozdawanych egzaminów i mam nadzieję, że się odezwiesz jednak wcześniej, niż dopiero po porodzie, choć już Ci niewiele czasu zostało.
Betina hehe no jest ruch w interesie cały czas, tylko trzymać kciuki. Ostatnio mój gin mi powiedział, że pewnie bym chciała żeby ciąża trwała 10 dni, ja mu powiedziałam że nie, bo za dużo dzieci bym miała, a tak antykoncepcja przez conajmniej 10 miesięcy zapewniona:-)
Deizzi odezwij się, jak po wizycie bo ciekawość mnie zżera
Idę się pobawić z dzieckiem, ale przez tą zgagę okropną to normalnie wszystkiego się odechciewa
Po co ja jadłam tyle pączków?? Po co mi każdy przynosił, skoro i tak sama jak pączek wyglądam
Ajj Buziaki dla Was i miłego wieczorku:-)