reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Zabka zaciskam kciuki , żeby wszystko było ok!!!

Dezzi gratuluje 4:) Swoją drogą ja test też robiłam w dzień ojca:))

Co do krawienia póki co cisz a w temacie dziś pól dnia spęziłam znowu na Żelaznej i ja jestem zachwycona. Kadra pierwsza klasa...wszyscy bardzo mili i uczynni. Gabrysia rodziłam w bródnowski i nigdy w życiu już nie będę wybierać szpitala ze względu na to, że blisko domu:/

Co do mnie to już do końca ciązy będę monitorowana poprzez ktg i ewentualnie usg gdzybym miała nagły wzrost ciśnienia...dostałąm leki na obinżenie ciśnienia,ale pomimo tego czasami mam takie mroczki przed oczami co może sugeropwać zagrożenie,że odklejani się łóżysko:szok:

Końcówka nieźle daj mi wkość więc zdecydowanie za brzuszkiem nie będę tęsknić...zresztą w planach jeszcze tzrecie dziecko więc wiem, że za kilka lat pewnie znowu mnie czeka brzuszek:-) Ja zdecydowanie ztych aktywniejszych co brzuch przeszkadza w codziennych szaleństwach, a to mnie dobija straszliwie:-(

reklama
ala-84 jak wysokie miałas cisnienie? zamierzasz rodzić na żelaznej? mi też nie przeszkadza. mój tryb życia się nie zmienił

Hej :-) witam sie "porannie" moj sen dobiegł końca i nic mi teraz innego nie pozostaje jak lezenie i gapienie sie w sufit! :-( to jest jakaś większa masakra z ta bezsennoscia.
Leze pod koldra ubrana jak misio, ale muszę wygrzac to chorobsko :-) mąż śpi w najlepsze, wiec mi chyba nie pozostaje nic innego jak pobuszowac trochę po sklepach internetowych.

Hej :-) witam sie "porannie" moj sen dobiegł końca i nic mi teraz innego nie pozostaje jak lezenie i gapienie sie w sufit! :-( to jest jakaś większa masakra z ta bezsennoscia.
Leze pod koldra ubrana jak misio, ale muszę wygrzac to chorobsko :-) mąż śpi w najlepsze, wiec mi chyba nie pozostaje nic innego jak pobuszowac trochę po sklepach internetowych.

O widzę że sama nie jestem :) Po 1,5 godz. patrzenia w sufit się poddałam i włączyłam laptopika...

witam i ja :)
ktg juz za mna,skurczy brak,wody nie ciekna:)mam na dzieje ze mnie szybko puszcza:)noc ciezka,zgaga mnie meczyla i w ogole zasnac nie moglam. lozko nie wygodne:confused2:moje cisnienie na szczescie w normie:)nawet wczoraj z nerwow mi nie poszlo w gore.

agula ja podaje na goraczke dopiero jak temperatura jest wyzsza niz 38,5. Tu maja taka metode twierdza ze wczesniej nie trzeba gdyz organizm sam walczy z choroba. Laura juz nie ma wysokiej temperatury ale pozostal kaszel i katar. Jak kicha to gile ma do kolan:rofl2:
Batina no to nozki zwiazuj :) Nie pamietam juz na ile przed porodem wzrasta apetyt wiec trzymaj nogi razem;-):-D
Basiatoja a mi wlasnie przyszedl smak na ryz z jablkiem, a to wina twoich placuszkow:-D
Ala fajnie ze chcesz jeszcze trzecie. Ja nie planuje ale jak by sie trafilo to bym nie plakala. Chociaz z moimi problemami to niewiadomo jak by sie to skonczylo.
Ewelinka oj spanie to ty nie mialas i co kupilas cos?
Zabka Ty to sie nigdzei nie ruszaj z tego szpitala. Lozko musisz jakos przecierpiec.

Wczoraj laseczki w lozku byly bardzo szybko. Laura o 20:30 juz spala. Emily gorzej bo biedna nie mogla zasnac, wczesniej jakas kolezanka jej glupot nagadala o zlodziejach i bala sie zasnac:eek: No ale udalo sie i dzis o 8 juz mialam pobudke:cool2:
Jestesmy po sniadanku i laski szaleja w zabawkach.
Mnie kaszel meczy, no ale nie ma sposobu, jutro maz przywiezie mi syrop z Polski dla kobiet w ciazy wiec moze cos pomoze:tak:
Polecacie jakies medykamenty na kaszel?

Ala my też będziemy rodzić na Żelaznej :) ale mamy tam też najbliżej (albo prawie najbliżej). Jeszcze tam nie byłam, wybieram się za tydzień :) Ciśnienie faktycznie wysokie, miałaś jakieś objawy czy mierzyłaś regularnie i wyszło wysokie?
Mam nadzieję, że się po lekach Tobie ustabilizuje. Już niedługo, u Ciebie naprawdę za momencik.

Zabko trzymam mocno kciuki za Ciebie.

Spać nie mogę :( ciężko mi usnąć a jak już usnę to co chwila biegam do łazienki, potem budzę się bladym świtem i usnąć nie mogę... Czyżby organizm przygotowywał się do tego co ma nastąpić? ;)

reklama
Hej!
Ja też słabo śpię ,na dodatek to moje przeziębienie.Katar juz tak nie leci ale z wodnistego zamienił się na gęstniejący.Do tego lekki stan podgorączkowy sie utrzymuje.Psikam trochę gardło tantum verde,bo czułam w nocy gardło ale dzis zamierzam słoną wodą troxchę popłukać.
Przez to przeziębienie wszystko w domu "leży odłogiem".Mąż jeszcze spi-po pepkowym...Ale obiecał źe dzis wysprząta nam mieszkanko.Dziś też zobaczę moją Gabi po tygodniu ale i tak będę musiała przy niej nosić maskę na twarzy żeby na nia nie chuchać;)

W poniedziałek mam wizytę u mojego ginka,po 16ej.Będzie to kompleksowe badanie,leżenie na fotelu,pobieranie jakis próbek no i usg,aha no i skierowanie do szpitala na poród...
Jestem ciekawa co z dzidzią po tym moim przeziębieniu.

Mam lekki kaszel-mysliciew że syrop STODAL moge popić??

aha,wczoraj porobiłam zakupy na allegro.teraz czekam w sumie na 3 paczki.Kupiłam min wanienkę,kosmetyki no i kombinezon z BABALUNO,który wygralam na aukcji-jak przyslą to wam się pochwalę na odpowiednim wątku:)))

Miłego dzionka! Zdrówka i buziaki w brzuszki!

Do góry