Witam z rana spod kroplówki
Kaniu - nakaz leżenia, żebyś nieskończyła jak ja
Musisz dużo odpoczywać i łykać magnezik
11 godzin porodu - nie pisz takich rzeczy na forum, bo czuje sięprzerażona
Anka - uwielbiam naleśniki, w każdejpostaci - jadłaś może biszkoptowe? Idealne do sera na słodko
Dobrze, że Laura tak znosi chorobe,lepiej, zeby biegała niż płakała w łóżku
Krolowa - mi po stracie pierwszegobobasa wypadały włosy garściami - podobnie jak na początku tejciąży, więc jestem gotowa na gwałtowne przerzedzenie czupryny
Najgorsze jest to, ze strasznie długo organizm dochodzi do siebie pociąży i mi np. po poronieniu włosy leciały przez pół roku iżadne witaminy nie pomagały:| A na twarzy miałam tyle syfków, żewyglądałam jak trędowata
zabka - popatrz na to z drugiej strony- zawsze jest się z kim pokłócić i z kim pogadać przy kawie.Mnie szlag tarfiał jak mieszkałam w domu z rodzicami i siostrą, ateraz jak mieszkam sama to za tym tęsknie, bo nawet nie mam do kogogęby otworzyć
Więc są jasne strony Twojej sytuacji, głowa dogóry
Ewelinka - Ty już sobie tę pracęodpuść
nie ma co się przemęczać, lepiej poleżeć i pogadać zbrzuchem
makunia - przy dużych dzieciach to teterminy szaleją, mój syn waży ok 2600, wiec teoretycznie terminprzesunęli mi na 26 lutego, ale lekarz i tak każe mi czekać domarca
chociaż z drugiej strony pomyśl jakie wtedy mogą osiągnąć rozmiary.... i jak to z siebie wypchać:|
Szczebiotka - co Ty będziesz robiła w35 t.c? Prała dywany? hahahaha, masz energie
Wcale się niedziwie, że padasz na twarz wieczorem
A ja sobie leżę pod kroplówką, żebypowstrzymać mojego syna przed wyjściem na zewnątrz. Muszę wyjśćdo 5 lutego, bo mam ostatnie 2 egzaminy, więc lepiej,żeby na niegopodziałało
Leżcie Kochane na dupkach i nie zalejcie, boszpitale są do dupy