truskafffka
Fanka BB :)
Dzien dobry
u nas od dziś ferie co prawda my póki co na zimę-a fajna się zrobiła-patrzymy tylko przez okno, ale liczę że po środowej kontroli u lekarza dostaniemy pozwolenie na opuszczenie domostwa
a teraz...bierzemy się za pieczenie ślimaczków z kakao
Kania jak u was?
zdrówka dla Oliwii, a na zgagę...rennie..też się dziś już ratowałam
Monisia jak tam córa po weekendzie z dziadkami? wysypka odpuszcza?
Basia kamień z serca
ja małą czuję wysoko, znaczy jej nóżki, ale na dole paluszki też czuć, takie delikatnie smyranie, naciskanie czasem na pęcherz
Szczebiotka brawa dla synka
jeszcze w domu siedzimy, ale liczę że śnieg na nas zaczeka
ja o prezentach myślę, bo Mati to już duży chłopaki, kumaty, to wiem że będzie radocha i z dawania prezentu i z dostawania
Ewelinka a ty wybierasz się na L4?
najgorsze te 12tki..
byle do piątku
Anka widziałam kiedyś ddtvn i ta babeczka z rysowanymi pluszakami tam opowiadała o swoim biznesie, przypomniałam sobie teraz o tym pomyśle...i taaaadddaaaam hehehe
widzę że też pichcisz...
Żabka niezłą przeprawę macie z buntowniczką, powodzenia!
u nas od dziś ferie co prawda my póki co na zimę-a fajna się zrobiła-patrzymy tylko przez okno, ale liczę że po środowej kontroli u lekarza dostaniemy pozwolenie na opuszczenie domostwa
a teraz...bierzemy się za pieczenie ślimaczków z kakao
Kania jak u was?
zdrówka dla Oliwii, a na zgagę...rennie..też się dziś już ratowałam
Monisia jak tam córa po weekendzie z dziadkami? wysypka odpuszcza?
Basia kamień z serca
ja małą czuję wysoko, znaczy jej nóżki, ale na dole paluszki też czuć, takie delikatnie smyranie, naciskanie czasem na pęcherz
Szczebiotka brawa dla synka
jeszcze w domu siedzimy, ale liczę że śnieg na nas zaczeka
ja o prezentach myślę, bo Mati to już duży chłopaki, kumaty, to wiem że będzie radocha i z dawania prezentu i z dostawania
Ewelinka a ty wybierasz się na L4?
najgorsze te 12tki..
byle do piątku
Anka widziałam kiedyś ddtvn i ta babeczka z rysowanymi pluszakami tam opowiadała o swoim biznesie, przypomniałam sobie teraz o tym pomyśle...i taaaadddaaaam hehehe
widzę że też pichcisz...
Żabka niezłą przeprawę macie z buntowniczką, powodzenia!