maryńka - zawsze się pociesz, że ja sama pewnie do połowy lutego :-)
ale wierzę, ze Ci sie dłuży
ja mam jednak dzieciaki do obrobienia, więc nudno na pewno nie jest
trzymaj się!!!!!
anka - fajnie, ze już jesteś!!!!!
Deizzi - a co z ta koleżanką od ubranek po Antku - rozmawiałaś z nią o zwrocie??
dobrze, że męzulo powiedział, że nie czuje się na siłach być przy samym porodzie - ale niech czuwa chociaz z daleka - będziesz spokojniejsza
Szczebiotka - odpoczywajcie sobie ze Szczepciem - taka wyprawa to naprawde duży wysiłek.....
Kania - na pewno Oliwcia będzie sie super bawić na balu
basiatoja - jak Ci dali fenoterol to znaczy, że skurcze sie pisały.... więc na pewno troche leków będzie lepsze niż przedwczesny poród.... bardzo dużo kobitek bierze taki zestaw, tylko z reguły rodza zaraz jak odstawią, więc miej już torbe spakowaną
Martuśka - dzięki za przepis - zapisałam sobie i pewnie zrobię niedługo
Monisia - oby to nie było nic zakaźnego u córeczki - daj znac jutro....
natalia - i jak tam nerki?? zastój sie naprawił po terapii szokowej??
kiniusia - za spokojny pobyt w szpitalu zaciskam kciuki!!!!!
Królowa - mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie jak najlepiej - staraj sie nie denerwować o ile to mozliwe...... i odzywaj sie co tam na froncie!!!!
widze, że tylko ja mam odwrotny pogląd na ciuchy - zamiast dokupowac to zlikwidowałam jedną szafę
było w niej trochę makulatury, więc poszła do Mai do szkoły, sporo ciuchów wywaliłam itp....
ja wyznaje zasadę, ze im więcej się ma szaf tym więcej niepotrzebnych rzeczy się w nich trzyma
a tak poza tym to jade jutro się spotkac z położną i obejrzec szpital.... rzeczy młodego mam już poprane - teraz czekam na wene do prasowania..... i musze tez nasyzkować rzeczy dla siebie i dla młodego na wyjście - bo przecież wszystkie normalne ciuchy każą zabrać....
łóżeczko chyba jednak kupimy - bo pożyczać na pare lat to tak głupio.... a nasz trójka pewnie nie bedzie się z tym zbyt łagodnie obchodzic, więc potem i tak trzeba by odkupowac albo co.... zwłaszcza, ze moja mama sie zaoferowała, że zakupi - więc niech jej będzie
spokojnej nocy kochane!!!!