Dobry dziewczyny
robię już któreś podejście do posta i mi coś wcina od wczoraj
Myślę właśnie nas jakąś sałatką na święta i nic nie przychodzi mi do głowy
macie jakieś pomysły??
Ania super, że tak wyszło z domem
jasne, że lepiej od podstaw postawić, przynajmniej wiesz w czym mieszkasz
Aniulkas ja też zauważyłam takiego małego kolegę ale odpukać nie daję i nie dawał żadnych objawów!!! ale wiem że ludzie chwalą napary z kory dębu (takie nasiadki się robi) tylko nie wiem czy w ciąży też można...
Betina Ty masz taką dużo produkcję pyszności, że się zastanawiam czy ich na targach świątecznych nie wystawiasz
Zabka i słusznie- powiedzenie mojej siostry (często stosuje) - "miej wyje%#ne a będzie Ci dane"!!! mam nadzieję, że popołudniu tych jazd nie masz bo jakiś horror na mieście był wczoraj, dziś pewnie lepiej nie będzie!!
Ewelinka przeszły Ci te bóle??
03.2013 &&& za wizytę i czekamy na wieści!!! ja jeszcze przed obciążeniem glukozą, zrobię chyba -po sylwestrze, żeby nie zaraz po świętach - ale jak źle wyjdzie to mnie to wcale nie zdziwi:[
agula jeśli masz tylko możliwość to jasne że tak zrób i zatrudnij kogoś do odciążenia, samej ciężko, szkoda się mordować fizycznie i psychicznie!!!!
Królowa ja byłam w teatrze przedwczoraj i też mnie później plecy bardzo bolały, wcześniej jeszcze na kolacji - także plecy w jednej pozycji i pół nocy nie spałam
Magnez biorę prawie od początku - lekarka zaleciła - 3 razy 2 tab slow mag'u lub innych z podobną dawką. - teraz ze względu na to że biorę furagin(wypłukuje magnez i potas z org) to biorę 3x1 magnezu i 3x1 asparginu (magnez z potasem) a i tak mam skurcze łydek w nocy;( ale jeszcze tylko dwa dni!!!
Baseniach gratki dobrych wieści na wizycie!!
Szczebiotka - ja podziwiam tego szorowania - ja strajkuje
nie zamierzam chemii wdychać - także wszelkimi szorowaniami się M. zajmuje bo ja dzidzi narażać nie zamierzam powierzchniowo-czynnymi środkami, które są bardzo toksyczne i drażniące!!! także ja w kuchni owszem, natomiast ze sprzątania to tylko takie normalne "ogarnianie".
miłego dnia dziewczyny!!