NomiMalone
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, wybaczcie że wam przeszkodze ale mam pytanie. Co na przeziębienie w ciąży możemy brać? Mam na myśli już na tym etapie ;-) Ogólnie boli mnie bardzo gardło i gdzieś słyszałam że Tantum Verde można brać ale nie jestem pewna więc stwierdziłam że zapytam Was. Na gorączke brałam wczoraj paracetamol i przeszła ( miałam tylko 37,0). Są jeszcze jakieś leki co mogą uratować ? Bo leczenie domowymi sposobami trwa zawsze wieki...
Ja w razie co biorę Natur-sept . Można brać w ciąży
Dziewczynkom, które teraz chore życze zdrówka. Mnie na razie nie dopadło nic większego (raz ból gardła i ucha jednocześnie). Oby wszystkie choroby przeszły szybciutko.
Królowa - My nadal bez zakupów wyprawkowych - ja właśnie wczoraj ponownie posprzeczałam sie z moim M na temat zakupów dla dzidzi. On niczego nie chce kupić na necie / allegro tylko wszystko w sklepie bo jak to mówi "musi dotknąć i zobaczyć" , ciśnienie mi sie podnosi od razu Tym bardziej , że nigdzie po sklepach nie chodzimy , więc tak pewnie będzie do lutego . Nieraz mam ochotę na wszystko machnąć ręką i powiedzieć "mam to w 4 literach" najwyżej będzie latał po sklepach i aptekach jak w szpitalu będę , zobaczymy , ile kasy wtedy wyda
Ja na glukoze ide jutro , i jeszcze mocz , morfologia. Natomiast w poniedziałek idę na USG jamy brzusznej, bo doktorowa (internistka) powiedziała , że lepiej sprawdzić te kłucia pod żebrami .
A dzisiaj "magiczna" data - 12.12.2012 w dodatku dziś u nas 100dniówka - czyli 100 dni do terminu porodu. trzeba zaszaleć
Ostatnia edycja: