Hej hej
Boli mnie gardlo i srednio sie czuje. Ajj, pewnie jakis jesienny bakcyl znowu
Szczebiotka, masz racje moim zdaniem. Tak naprawde wszystko zalezy od dziecka... Moja kumpela urodzila malego aniolka ktory spal 20 godzin na dobe. Moj synek jako noworodek spal 8... Czasem plakal godzinami, bo meczyly go straszne kolki. Rekord to 12 godzin placzu, po ktorym chcialam wyjsc i wiecej nie wrocic. Krzyczalam w powietrze. Sikalam z nim na rekach, jadlam byle co o takich godzinach, ze wstyd sie przyznac. Po karmieniu dostawalam drgawek z wyczerpania, bo byly noce, kiedy maly jadl co 1,5 godziny. Pol godziny jadl, za godzine budzil sie znowu. Mialam problemy ze zwleczeniem sie z lozka z tym pocietym brzuchem. Jasne, mozna sobie cierpiec w milczeniu, nie prosic o pomoc. Ale znam przypadek, gdzie dziewczyna cierpiala, potem po prostu wyskoczyla z okna z dzieckiem na reku.
Dodam, ze nie mam nic sobie do zarzucenia w kwestii samodzielnosci i zorganizowania. Moja historia zawodowa jest tego najlepszym przykladem
Evelinka, teorie teoriami... A praktyka praktyka. Tez mialam nieco inne wyobrazenia co do poczatkow macierzynstwa i roli mojej drugiej polowki. Naprawde wszystko zalezy od dziecka. Porozmawiajmy zatem po kilku miesiacach.
Krolowa, to moze byc ucisk na nerw... Dziwne rzeczy sie w ciazy dzieja! Ja nie mialam czucia w 1 palcu, po porodzie stopniowo wrocilo
Dobrze, ze Cie przebadali
Makunia, wspolczuje... Duzo zdrowka dla Taty i niech noga szybko sie zrosnie! Jak poskladaja operacyjnie to szybciej pojdzie!
Marynka, dasz sobie rade;-) A mama cenna rzecz, na pewno pomoze. Swoje dziecko traktuje sie zdecydowanie inaczej niz cudze
Anka, mam nadzieje, ze nie zapalenie ucha