reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Kiniusia zdrówka dla Ciebie a przede wszystkim dla Małej!!!! dawajcie znać co u Was, jesteśmy z Tobą!!!

Ja już po wizytacji wczorajszej, ale wszystko się udało:) nawet miło w miarę było ale wiem że to dlatego że poświęciłam dwa dni na gotowanie i sprzątanie.... M. przyjechał na gotowe więc jak zawsze nic nie pomógł, a przepraszam brakowało mi tam paru rzeczy do sałatki to wysłałam go do sklepu!!!
Teściowie posiedzieli napasłam ich chociaż twierdzili że są po obiedzie, babeczki i andruta tez se smakiem zjedli - nawt na wynos dostali.. a dziś obiecana przez M. wycieczka do lasu:D:D:D:D:D:D obiadu nie muszę robić - zostało mi chyba 10 wołowych roladek i dużo rosołu...

reklama
Witajcie Marcowe mamusie
biggrin.gif

Jestem mamą 4miesiączego Michasia i już w ciąży narodził się pomysł otworzenia jakiegoś biznesu.
Można by rzec że moje dziecko jeszcze w życiu płodowym było dla mnie natchnieniem
wink2.gif

Otworzyłam SKLEP INTERNETOWY ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH:

Sklep internetowy Pluto

W swojej ofercie mam bogatą różnorodność artykułów dla dzieciątek jak i również dla mam.
Towary są przez cały czas dodawane.
Towary te cec****ą się dobrą ceną i idealną jakością.
Znajdziecie wszystko czego Wam potrzeba.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZAKUPÓW

Jeżeli jest możliwość to proszę o podanie stronki swojej, rodzinie oraz znajomym. Dziękuję.

a Wam życzę spokojnego porodu i dużo zdrowa dla Maleństw
biggrin.gif

Pozdrawiam, Natalia

Witam w cudownie sloneczny dzien

Wczorj wrocilismy kolo 1 wiec pospalam do 11
Rosoek juz wstawilam. PO rosolku czas na lepsze lakocie :) kuzynkia ma byc o 13 wiec mm chwilke by sie przygotowac
Corka spi u kolezanki i pewnie wkrotce znajoma ja przywiezie wiec szybko wrzuce ja do wanny:tak: przebiore i bedzie gotowa na przyjazd gosci

Trytytka nie taki diabel straszny:-D
Marynka ja wlasnie wczoraj musialam sie zaprzyjaznic z woda i wypilam chyba z dobrych 5 litrow. W sklepie nie wytrzymalam i musialam otworzyc sok pomaranczowy:szok::tak: A akcja z praniem rozwalajaca heheh nie pomyslal ale wazne ze sie przeszedl
Truskafffka oby dzis sie nie powtorzylo bo bede nieroylaczna z butelka. Wczoraj to bylo jakies extremum

Truskawka no ja po wcześniejszych operacjach mam bardzo dużą bliznę na macicy i w związku z tym jest spore zagrożenie pęknięcia jak się zaczną skurcze więc i przyWiktorii i teraz i w zasadzie już zawsze jakby mi coś strzeliło jeszcze do głowy będę miała cesarkę i to tak ze 2 tygodnie przed porodem właśnie żeby sama akcja się nie zaczęła... Nawet w pierwszej ciąży mocno się zawiodłąm jak to usłyszałam bo ból jak ból ale w sumie teraz nigdy nie przekonam się co to znczy rodzić naturalnie a teraz to już od początku było oczywiste...

Hej dziewczyny, troszkę się nie odzywałam bo stuknęło mi 26 wiosen i wiecie sprzątania, gotowanie, impreza itp. A dziś odpoczywam, zmęczyłam się. 8-go byliśmy na połówkowym, potwierdzony synuś, od razu nóżki rozkraczył i pokazał co ma pomiędzy:) zdrowy i wszystko dobrze:) teraz czeka nas tylko wybór imienia. Przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale nie mam weny dziś. Pozdrawiam wszystkie gorąco!!
A Kaniu opiszę te ćwiczenia na piłce, ale może po następnej środzie, to będę miała więcej do powiedzenia.

Hej kochane wypuścili mnie. Jestem już u siebie w domu, jutro wizyta u mojego lekarza i okaże się czy wracam do szpitala, ale tu na miejscu. Jakoś obawiam się, że i od mojego gina usłyszę to samo co od wszystkich, że nie wiadomo skąd te plamienia, oni nic niepokojącego nie widzą..
No ale skądś to się bierze do cholery jasnej..:baffled:
Załamać się można..już najczarniejsze myśli do głowy przychodzą. :-(

Kinusia dobrze, że już w domku. Wiem, że to trudne ale myśl pozytywnie Kochana i Tobie i Lucusi jest to teraz bardzo potrzebne. Prawda jest taka, że jeśli te plamienia są niewielkie i do tego to nie jest świeża krew to może być z byle powodu, myślę że gdyby nie Twoja historia to nawet by Cię w szpitalu nie zatrzymywali, dobrze jednak że nie leceważą i jesteś pod kontrolą.

agula decyzja wózkowa zostanie podjęta za jakiś czas, na razie typy dwa - emmaljunga lub mura 4 ale z kupnem wstrzymujemy się jakoś do lutego. Wtedy pojeździmy też i wybierzemy wygodniej prowadzący się :)
Samochód sprzedany! Nareszcie :))))

kiniusia, najważniejsze że lekarze nie widzą niczego niepokojącego, musi być dobrze!!!

reklama
elloo

Kinajaka daj znac co wyszlo z tym mieszakaniem. Przeprowadzki nie naleza do milych rzecz bo to pakowanie i rospakowywanie... przeraza mnie

i będę musiała się przeprowadzić, zadzwoniła dopiero dziś z informacją że podwyższa czynsz o 300 zł, wiec będziemy rezygnowac z tego mieszkania i przed swiętami trzeba się przeprowadzić.

kinusia wiem że łatwo się mówi ale musisz myśleć pozytywnie, na pewno wszystko bedzię dobrze, wszystkie tu trzymamy kciuki

Do góry