reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Martuśka z tymi roladkami to na co mam wenę - czasmi boczek z pieczarkami, szpinak, ogórka kiszonego też nie raz ładowałam:) z sosami mam zawsze większy problem bo często coś nie wychodzi więc się torebkowymi posiłkuje:p

Z tym sprzątaniem to na prawdę u nas dramatu nie ma, ale teściowa to kiedyś nazwała- nie uśnie jak ma jedną łyczeżczkę w zlewie nie umytą:p

wczoraj dowiedziałam się, że oni to głównie na zakupy przyjeżdżają także może im zejdzie dłużej i u nas już długo im się siedzieć nie będzie chciało.

Betina - jedyny czas kiedy M. mogę zmobilizować do jakiegoś większego sprzątania jest przyjazd jego matki, ale wczoraj wrócił w nocy, a dziś już wyszedł "uskuteczniać" swoje zachcianki, których nie dało się przełożyć na inny dzień, jego rodzice wiedzą że go nie ma i pewnie jak nie wróci o przyzwoitej godzinie to mnie samej nie będą zawracać głowy długo z racji na mój stan.

Szczebiotko biedny ten Twój Szcepcio oby szybko odzyskał siły!!!

Królowa gratulujemy córeczki!!!!

Jotka nic się nie martw ja też trochę się czuję jak słomiana wdowa... mam niby obiecane, że cały przyszły tydzień dla mnie ale to się jeszcze okaże!!

Betina do szybkiego powrotu!!

Betina &&&&&&
Szczebiotka
pocieszajace jest to ze wybiore sie na zakupki ale zeby jeszcze bylo w czym wybierac:baffled: Wczoraj szukalam w necie sukienek i szczerze to nic mi sie nie podoba. W Polsce widzialam jedna i kurcze jakbym wtedy wiedziala to bym miala problem z glowy. Ja mam kolezanke pedantke i ona jak do mnie przychodzi tez nie komentuje, ja sprzatam juak mam ochote.A tak to zdarza sie artystyczny nielad:-D
Ala z ta goraca woda to uwazaj, bo roznica cisnien moze powodowac odklejanie sie lozyska. Ja biore tylko prysznice a uwielbiam sie grzac we wrzatku. Jak wlewam wode do wanny to moj niestety nioe daje rady by dolaczyc:-Dzbyt goraca woda
Dezzi imprez ze hoho:szok:
Martuska szkoda ze sie nie dogadaliscie, ale lepiej w spokoju posiedziec niz szarpac sobie nerwy

Wczoraj bylam u kolezanki i usmialam sie do lez. Fajnie spotkac sie w takim gronie.
Bylo extra wrocilam po polnocy. A dzis o 9 pobudka.
Udalo mi sie zorganizowac nianie dla Laury.
Cale szczescie niania bedzie bratanek meza wiec nie musze sie martwic ze przyjdzie ktos obcy:tak:
Dzis jestem juz po sniadanku i musze szybko jechac na zakupki bo na 13 mam spotkanie a na 18 wychodzimy do znajomych.
Jutro bedzie kuzynka wiec spedzimy rownie milutki dzionek:-)

ja juz po glukozie. weszłam w nawyk i kompletnie nie robi to juz na mnie wrażenia ;)
teraz szybkie sniadanko, kąpiel z książką i na spotkanie przy kawce ze znajomymi

anka26 naprawde nic nie znalalas? ja jak patrze na te ubranka malutkie to tyyyle bym nakpowala gdyby nie zdrowy rozsądek ;)
zabka pocieszyłas mnie z tym pierożkiem. tylko kapusta/surówka zupełnie mi do tego nie pasuje ;) ale lepsze to niz nic

hejoo

ja świętuję:-) Rybcia jest już z nami 20 tygodni:-)

Deizzi fajny filmik:-):tak: kto tak fajnie to wszystko składa "do kupy" ?
Anka no proszę, niezły weekend będzie :D
Betina dzięki, ja mam teraz test obciążeniowy, od razu 75g, jak nic nie wyjdzie, to pewnie za jakiś czas znów będę robić..

pozdrawiam i miłego weekendu życzę :)

Witajcie Kobietki,

Widzę, że week-end macie zajęty w większości bo wystarczyło mi śniadania, żeby Was przeczytać:-D
Królowa jeszcze raz gratuluję Córeczki:-)
Ala fajny pomysł na kąpiel wieczorkiem ale ja podobnie jak Anka lubię wrzątek więc póki co prysznicem się zadowalam, Mąż się cieszy mniej wody zużywam;-)choć pod koniec ciąży na pewno i tak kilka wezmę, świetnie pomagają na skurcze przepowiadające.
Betina cieszę się, że ten test glukozy tak sprawnie poszedł, miłego popołudnia na mieście:-) Co do pierożków, niestety kupne, ja z tych wygodnickich nie lubię się "grzebać" w takich rzeczach.
Trytka mam nadzieję, że Teściowie faktycznie nie będą Cię długo męczyć, ja w sumie taka mądra a sama jak teść miał przyjechać to biegałam ze ścierką.
Dziękuję w imieniu Szczepcia, niestety biedak jakiegoś wirusa złapał, wymioty całe szczęście przeszły po jednym dniu ale wczoraj w nocy musiałam go calutkiego przebierać i zmieniać pościel. Dziś od rana apetyt mu zdecydowanie dopisuję mam więc nadzieję, że już powoli przechodzi mu to diabestwo.
Anka trzymam kciuki abyś jednak coś znalazła (Betina Anka pisała o ubraniu dla siebie;) udanego wieczorku a jutro przyjemnego obiadku.
Martuśka Wy dziś na tą wycieczkę czy jutro dopiero? W każdym razie mam nadzieję, że pogoda dopiszę i będziecie się świetnie bawić.
Truskafka gratuluję 20stego tygodnia!:-) Witamy w drugiej połówce:-)

Ja na dziś mnóstwo planów sprzątaniowych miałam ale nie wiem co z tego będzie bo od rana brzuchol strasznie napięty, w ogóle w nocy głupie sny, jakoś nie mogłam się wygodnie ułożyć.

Miłego dnia Kochane

dzięki zabka, zaglądne, ale cały czas sie jeszcze łudze ze ten powtórny test wyjdzie w normie.. choc z drugiej strony taka dzieta dla słodkich mam, mimo ze uciążliwa, to przynajmniej pilnuje kilogramów i nie pozwala na większy przyrost ;) szukam pozytywnych stron.. ;)

dziewczyny ja znowu w szpitalu nawet nie zdazylam wyjechac do siebie..ale plamienie znowu bylo jednorazowe i sie nie powtarza..konsultowali sie z moim lekarzem przez tel i byc moze wypuszcza mnie na wieczor albo jutro rano zebym wrocila do siebie pojde do swojego gina i najprawdopodobniej polozy mnie tam w szpitalu nadal nikt nie wie skad to sie beirze jestem zalamana

reklama
Kinusia biedulko trzymaj się. Wierze, że musi być Ci naprawdę ciężko ale na pewno jesteś pod dobrą opieką. Pisałaś wcześniej,że to bardziej takie brunatne niż świeża krew, może to jakiś mały krwiaczek, którego nawet usg nie jest w stanie wyłapać albo jakaś drobna infekcja, bądź dobrej myśli. My trzymamy kciuki, dawaj znać jak będziesz coś wiecęj wiedziała

Do góry