reklama
betina79
Fanka BB :)
Szczebiotka sama robilas pierożki?? ja moge zapomniec o takich pysznościach przez najbliższe 3 miechy. a pierogi uwielbiam (lubie też lepic)
Królowa gratuluje!!!
ale mi sie wieczorkiem za mężem tęskni.. w książkę musze sie zagłębic to moze przejdzie..
Królowa gratuluje!!!
ale mi sie wieczorkiem za mężem tęskni.. w książkę musze sie zagłębic to moze przejdzie..
Trytytka, również wyrazy współczucia w związku z tą wizytacją teściowych. Szkoda że mąż ci nie pomoże. A gdyby moja teściowa była taka pedantyczna i druga perfekcyjna pani domu też pewnie bym oszalała. W ogóle u nas teściowie jeszcze nie byli, dopiero na ślub przyjadą pierwszy raz. No ale jakoś musisz to przeżyć, niedługo będzie po bólu
Królowa, gratuluję córeczki! :-)
Co do obowiązków domowych, bo widzę że dzisiaj na tapecie to ja uwielbiam prasować. Chyba moje ulubione zajęcie domowe. Także ja chętnie bym wam poprasowała w zamian za zmywanie, którego szczerze z całego serca nienawidzę powiedziałam już że jak zmienimy mieszkanie i będzie większa/inaczej rozplanowana kuchnia to pierwsze co zrobię to polecę do sklepu po zmywarkę
W ogóle też dzisiaj nie jestem w formie. Pogoda totalnie do duszy, już nie pamiętam kiedy ostatnio słońce było głowa mi pęka i w ogóle siły na nic nie mam. Najchętniej bym tylko leżała albo spała. Koszmar. Jeszcze S. pierwszy raz od chyba dwóch miesięcy chodzi na drugą zmianę więc już kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić w te długaśne i ciemne po południa. Do tego zapas książek do przeczytania mi się skończył... Ech no masakra.
No nic, pomarudziłam wam trochę lecę się myć i do wyrka chyba spadam. Miłego wieczoru.
Królowa, gratuluję córeczki! :-)
Co do obowiązków domowych, bo widzę że dzisiaj na tapecie to ja uwielbiam prasować. Chyba moje ulubione zajęcie domowe. Także ja chętnie bym wam poprasowała w zamian za zmywanie, którego szczerze z całego serca nienawidzę powiedziałam już że jak zmienimy mieszkanie i będzie większa/inaczej rozplanowana kuchnia to pierwsze co zrobię to polecę do sklepu po zmywarkę
W ogóle też dzisiaj nie jestem w formie. Pogoda totalnie do duszy, już nie pamiętam kiedy ostatnio słońce było głowa mi pęka i w ogóle siły na nic nie mam. Najchętniej bym tylko leżała albo spała. Koszmar. Jeszcze S. pierwszy raz od chyba dwóch miesięcy chodzi na drugą zmianę więc już kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić w te długaśne i ciemne po południa. Do tego zapas książek do przeczytania mi się skończył... Ech no masakra.
No nic, pomarudziłam wam trochę lecę się myć i do wyrka chyba spadam. Miłego wieczoru.
betina79
jotka21 w takim razie zapraszam do wątku moli książkowych, tam znajdziejsz cos dla siebie, szybciutko na allegro albo do empiku i problem z głowy
ala84 natchnęłas mnie i leje mi sie wlasnie cieplutka woda do wanny (choc nie goraca - ze względu na małego, a taka lubie najbardziej). książka do ręki, herbatka w kubku i relaks przed nocą
ala84 natchnęłas mnie i leje mi sie wlasnie cieplutka woda do wanny (choc nie goraca - ze względu na małego, a taka lubie najbardziej). książka do ręki, herbatka w kubku i relaks przed nocą
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Królowa gratulacje córeczki:-)
A ja właśnie po kolacji i popijam sobie lipkę, wyjątkowo mi smakuje. Dzieci w łóżkach już posnęły więc tylko umyć się muszę i mam ochotę na komedię Woody'ego Allen'a, dlatego zrezygnuję z kąpieli w wannie;-) i wezmę prysznic.
Synuś kopie i kopie i miał kolejną czkawkę dzisiaj.
Życzę wszystkim spokojnych wieczorów i do jutra.
A ja właśnie po kolacji i popijam sobie lipkę, wyjątkowo mi smakuje. Dzieci w łóżkach już posnęły więc tylko umyć się muszę i mam ochotę na komedię Woody'ego Allen'a, dlatego zrezygnuję z kąpieli w wannie;-) i wezmę prysznic.
Synuś kopie i kopie i miał kolejną czkawkę dzisiaj.
Życzę wszystkim spokojnych wieczorów i do jutra.
Deizzi
elloo
U mnie dzis zurek:-)
Jak mnie denerwuje to ze nie mam polskich znakow ehhhh
Wczoraj to ja zaszalalam, poszlam spac o 20:30 i wstalam dzis o 8
Dzis znow caly dzien latania szok!!
Koncze obiadek, potem po Laure, prsowanie, wieczorem szkola a po szkole spotkanie na babskiej imprezie
Moj maz mnie wczoraj zaskoczyl i oznajmil ze idziemy na zabawe andrzejkowa Nie mam kiecki to raz a dwa z kim ja dziecko zostawie Faceci sa coll
Martuska fajna nagroda za 6 Super spedzony czas w gronie rodzinnym a rodzina wiadomo najwazniejsza
Betina bedzie dobrze!
Szczebiotka ja sie z Toba wymienie, dawaj odkurzacz a ja ci dam prasowanie, znow mam sporo no ale coz odkladam na ostatnia chiwloe. Jak maz mowi ze koszulek nie ma to ja odpalam sprzet
Dezzi ja juz teraz skladam najlepsze zyczona dla jubilata. Czas ucieka i 4 lata minelo jak z bicza strzelil. Torcik napewno bedzie pyszny, wrzuc jakas fotke to chociaz oczka sie naciesza
Kinajaka daj znac co wyszlo z tym mieszakaniem. Przeprowadzki nie naleza do milych rzecz bo to pakowanie i rospakowywanie... przeraza mnie
Lece skonczyc zurek
To widzę że nie tylko ja będę miała problem w co się ubrać w Andrzejki I dziękuje za życzenia... zdjęcia jakieś wstawie
Deizzi
Tak mówiłyście o imprezach a więc nas w przyszłym roku nie ominie na pewno:
- Chrzciny Maleństwa
- 50 urodziny teściowej
- 40 urodziny kuzynki męża
- 30 urodziny szwagra, kuzynki i kuzyna,
- 50 urodziny cioci
- 5 urodziny chrześniaczki i synka naszego
- i dwie parki starają się o dzieci więc być chrzciny jeszcze plus jedna parka ślub z chrzcinami jeśli im się uda.
- Chrzciny Maleństwa
- 50 urodziny teściowej
- 40 urodziny kuzynki męża
- 30 urodziny szwagra, kuzynki i kuzyna,
- 50 urodziny cioci
- 5 urodziny chrześniaczki i synka naszego
- i dwie parki starają się o dzieci więc być chrzciny jeszcze plus jedna parka ślub z chrzcinami jeśli im się uda.
Deizzi
reklama