Deizzi
Fanka BB :)
Witam wieczorowo, wróciłam z gimnastyki dla ciężarówek i fajnie, takie delikatne ćwiczenia, także ok, dużo było na tej wielkiej piłce, przynajmniej się poruszałam
Jutro mam połówkowe, cieszę się, ciekawe czy mi się chłopczyk potwierdzi. papa
Szczebiotko biedny Szczepcio oby mu szybko przeszło. A z tym rowerem, hm... jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, że to by było bezpieczne, jak dla mnie za dużo się miednica by ruszała, poczytaj jeszcze.
Monisia1980 ciśnienie nie złe, ale niższe, więc pij dużo wody, nawadniaj organizm i staraj się troszkę poleżeć, żeby krew nie spływała do nóg, bo niskie ciśnienie też się bierze z tego, że się np. dużo stoi,powoli wstawaj z łóżka.
Betina czemu się spodziewałaś takiego wyniku , miałaś wcześniej jakieś problemy? Koleżance powtórne badania wyszyły prawidłowo, może u Ciebie też tak będzie.
Kociatko więc mówisz, że fajnie jest mieć chłopczyka?
Kiniusia głowa do góry
Deizzi A jak będziecie ją szlifować? Romantycznie?
Będziemy tańczyć całą noc aż do rana A co
Kociatko gratulacje dla Maluszka teraz już z górki...
Mój synio się obudził właśnie bo ma zatkany nosek... chciałam mu dać otrivin to odmówił i pomaszerował do pokoju zatrzaskując za sobą drzwi. i jak po chwili zajrzałam do niego to już spał z otwartą buzią... A drugi kopie przeraźliwie... Kiedy dziecko musi się obrócić głową w dół?