reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Witam wieczorowo, wróciłam z gimnastyki dla ciężarówek i fajnie, takie delikatne ćwiczenia, także ok, dużo było na tej wielkiej piłce, przynajmniej się poruszałam :)
Jutro mam połówkowe, cieszę się, ciekawe czy mi się chłopczyk potwierdzi. :) papa

Szczebiotko
biedny Szczepcio oby mu szybko przeszło. A z tym rowerem, hm... jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, że to by było bezpieczne, jak dla mnie za dużo się miednica by ruszała, poczytaj jeszcze.
Monisia1980 ciśnienie nie złe, ale niższe, więc pij dużo wody, nawadniaj organizm i staraj się troszkę poleżeć, żeby krew nie spływała do nóg, bo niskie ciśnienie też się bierze z tego, że się np. dużo stoi,powoli wstawaj z łóżka.
Betina czemu się spodziewałaś takiego wyniku , miałaś wcześniej jakieś problemy? Koleżance powtórne badania wyszyły prawidłowo, może u Ciebie też tak będzie.

Kociatko więc mówisz, że fajnie jest mieć chłopczyka?
Kiniusia głowa do góry :)
Deizzi
A jak będziecie ją szlifować? Romantycznie?

Będziemy tańczyć całą noc aż do rana :) A co :)

Kociatko gratulacje dla Maluszka :) teraz już z górki...

Mój synio się obudził właśnie bo ma zatkany nosek... chciałam mu dać otrivin to odmówił i pomaszerował do pokoju zatrzaskując za sobą drzwi. i jak po chwili zajrzałam do niego to już spał z otwartą buzią... A drugi kopie przeraźliwie... Kiedy dziecko musi się obrócić głową w dół?

reklama
patula tak, juz przed ciaza mialam nietolerancje glukozy ale bralam na to tylko leki, nic wiecej, zadnych specjalnych diet.
fajnie ze zaczelas cwiczyc, ja jak mam dzien bez tego to czuje sie od razu gorzej.
kociatka ciekawa jestem tej mojej wiezi z synem, jak bede potrafila stworzyc dobre relacje. mam nadzieje ze sie uda bo widzialam nie raz niesamowita (ale zdrowa) wiez matka-syn
Deizzi zazdroszcze andrzejek, mam nadzieje ze uda mi sie gdzies wyciagnac meza na jedne z ostatnich tanców niedługo ;)

Betina, na pewno sie uda;-)

Kaniu, proszszsz... i jak tu spac na ARBUZIE???? :-):szok::eek::-D

Załączniki

• Zdjęcie0498.jpg
    Zdjęcie0498.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Qrcze, Deizzi, przestan! Ostatnio snil mi sie kieliszek pelen zlotych babelkow, ten swiezy aromat uderzajacy w nozdrza i orzezwiajacy, lekko kwaskowy smak wytrawnego szampana. Ten sen to byla tortura.... Uwielbiam :-p Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Do góry