reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Deizzi, a nie masz nic po synku? Ja mam pol szafy slicznych chlopiecych ciuszkow - M sie smieje, ze wreszcie przy drugim synku sie zamortyzuja:-) Bo jeden dzieciak ich nie zedrze, to pewne

Cosik tam mam P131211_16.44.jpg tyle kartoników z rzeczami po synku do dwóch lat... Ale i tak muszę coś jeszcze kupić :)
a może nie sprzedawaj. może następna będzie dziewczyna:-D

Nie, raczej to ostatnie dziecko... Przynajmniej nie planuje... Chyba że adopcja za jakieś 8-10 lat...

Aż się boję otwierać tych kartonów i zacząć to wszystko prać, prasować, układać, pakować...

Kurcze ja sobie drzemkę strzeliłam miała być godzinka wyszło dużo więcej oczywiście, budzę się i ciemno :confused2:
Betina, Kociatka w sumie nie wiem czemu nastrój taki do niczego dzisiaj..chyba jesienna deprecha..

kociatka ja robilam w diagnostyce rano i wyniki na stronie były juz koło 14.30 Zawsze tak mam

ale mi sie pospało.. ciekawe co w nocy zrobie..

nie chce Was straszyć ale coraz bliżej marzec :) Dużo Listopadówek jest już rozpakowanych... Niedługo Grudniówki, Styczniówki a w Lutym już pewnie niektóre z nas będą miały Maluszki przy sobie no i kochany Marzec...

Deizzi, ja nie mialabym nic przeciwko zeby szybko zlecialo:-) NIe przepadam za "stanem odmiennym", wolalabym juz poznac to male cudo, ktore nosze... Ale niech czeka do konca lutego oczywiscie!

nie chce Was straszyć ale coraz bliżej marzec :) Dużo Listopadówek jest już rozpakowanych... Niedługo Grudniówki, Styczniówki a w Lutym już pewnie niektóre z nas będą miały Maluszki przy sobie no i kochany Marzec...
jaaa tam pewnie urodzę 1 kwietnia:-p:-D:-D:-D
termin wg Om mam na 30go marca, wg usg na 26go, więc 1 kwietnia w sam raz pasuje:-D

reklama
Ja się nie wiem czemu na 19 lutego nastawiam. Co prawda termin z 1 na 2 marca mi się przesunął. Ale Antek dwa tygodnie przed terminem to liczę że tendencja się utrzyma i urodzi się Synuś w męża urodziny :)

Do góry