asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Basieniak mój to goni jak szerszeń od maja. Oczy dookoła głowy, bo ten to nie patrzy gdzie leci :-) Także cieszcie się, że tak to u Was na razie wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie są numery do niektórych dziewczyn...
Asinka, ja również mogę się zgłosić, może tylko by ilość ochotniczek zwiększyć, 4 to mało. Tylko jak to zrobić byśmy miały namiary do siebie, trzeba też kilka zapisać sobie w telefonie w razie by bez dostępu do neta można by którejś smsa wysłać
Ej no dziewczyny, nie wrzucajcie prywatnych nr tak na forum publiczne!!
Ja tak krociutko tylko, co by nie zapomniec :-) Bardzo spodobal mi sie pomysl Krolowej. Mozemy zalozyc tez meila grupy i udostepnic haslo zainteresowanym, aktywnym marcoweczkom i tam sie kontaktowac juz prywatnie. Mielismy taki meil na studiach i super to dzialalo i dziala do dnia dzisiejszego :-)