reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
faktycznie są numery do niektórych dziewczyn...

Asinka, ja również mogę się zgłosić, może tylko by ilość ochotniczek zwiększyć, 4 to mało. Tylko jak to zrobić byśmy miały namiary do siebie, trzeba też kilka zapisać sobie w telefonie w razie by bez dostępu do neta można by którejś smsa wysłać

Ja tak krociutko tylko, co by nie zapomniec :-) Bardzo spodobal mi sie pomysl Krolowej. Mozemy zalozyc tez meila grupy i udostepnic haslo zainteresowanym, aktywnym marcoweczkom i tam sie kontaktowac juz prywatnie. Mielismy taki meil na studiach i super to dzialalo i dziala do dnia dzisiejszego :-)

Ej no dziewczyny, nie wrzucajcie prywatnych nr tak na forum publiczne!!

Królowa może być więcej. Jak na razie może wystarczy, a jak te 4 pozbierają nr od kilku, to zawsze mogą napisać, że akurat nie mają dostępu do komputera czy coś. Źle nie będzie...

faktycznie są numery do niektórych dziewczyn...

Asinka, ja również mogę się zgłosić, może tylko by ilość ochotniczek zwiększyć, 4 to mało. Tylko jak to zrobić byśmy miały namiary do siebie, trzeba też kilka zapisać sobie w telefonie w razie by bez dostępu do neta można by którejś smsa wysłać

Gdyby było mało chętnych to ja też mogłabym się tego podjąć.

Ja tak krociutko tylko, co by nie zapomniec :-) Bardzo spodobal mi sie pomysl Krolowej. Mozemy zalozyc tez meila grupy i udostepnic haslo zainteresowanym, aktywnym marcoweczkom i tam sie kontaktowac juz prywatnie. Mielismy taki meil na studiach i super to dzialalo i dziala do dnia dzisiejszego :-)

U nas studyjny też fajnie funkcjonuje :)

reklama
Do góry