reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
hejka :)

koniec miesiąca...sporo pracy w związku z tym, także mniej mnie na forum ;)
Staram się czytać co u was :)

Gratuluję kolejnych udanych wizyt :D i odsłonięć maluchów :D
Trzymam kciuki za wyniki, wizyty, usg :D

u mnie maluch ma się dobrze, chyba ;) bo bryka aż mi błogo :D
wczoraj tak Rybcia fikała, że aż brzuszek zafalował kilka razy :D

Ściskam każdą z osobna :)

Gratuluję udanych wizyt, super pozytywnych wieści.
Za dzisiejsze wizyty też trzymam mocno kciuki :-)
Póki co to muszę się położyć bo źle się czuję.

i ja gratuluję :)
ranyyy, też chcę już wiedzieć czy chłop czy baba we mnie siedzi :-D

Dostałam kontakt od mojej doktor do szkoły rodzenia, organizują oni też zajęcia z edukacji okołoporodowej, trzeba tylko wybrać położną, która będzie przychodzić po porodzie. Zajęcia są za darmo, plan jest fajny, więc nic mi nie szkodzi łazić tam raz w tyg. ;)
A Wy wybieracie się do szkoły rodzenia, albo na takie zajęcia?

Witajcie:-)!

Mam na imię Karolina i również oczekuję marcowego maluszka- dokładnie dziewczynki!
Już z początkiem wątku witałam się z Wami, ale ciągła praca, maluch w domu a co najgorsze fatalne samopoczucie w początkach ciąży zupełnie odcięło mnie od wszystkiego. Teraz już odzyskałam siły, jestem na L4 cieszę się synem i rosnącą fasolką i podczytuję Was.

Widzę, że bardzo dużo część z Was będzie miała niewielką różnicę między maluchami. Troszkę się boję jak to będzie, ale nie ja pierwsza i nie ostatnia:)a z Wami będzie z pewnością prościej!

My już po badaniach prenatalnych córcia rośnie zdrowo i w 'terminie':-D i mam nadzieję tak do końca ciąży!

Witamy kolejną marcóweczkę :)

U mnie kiepskie samopoczucie bo czas w pracy wolno leci :(
Myslę o maluszku bo nie da o sobie zapomnieć, ciągle kopie :)
jeszcze tylko kilka dni i potwierdzimy płeć czy faktycznie lekarz miał rację i czy to dziewczynka. A ja czekam na moją przesyłeczkę z sukienkami :)

doti dobre podejscie :-p
karolaola witaj, widze ze tez u was malutka roznica. ale kto ma dac rade jak nie my :cool2:
mru ja sie nie wybieram, bo u nas sr jest 20 km stad a juz sam dojazd do lekarza wystarczajaco mnie meczy. jesli jednak mialabym mozliwosc to pewnie bym poszla. fajna sprawa, pewnie poznasz jakies nowe babki.

Mru ja już zapisałam się do szkoły rodzenia z tydzień temu... pierwsze zajęcia 12 listopada o 17:30

Miałam iśc w szpitalu do szkoły rodzenia ale w związku z tym ze kazali mi zapisac sie w grudniu na styczeńa kończyć miałabym w lutym stwierdziałam z mężem ze wolelibysmy wcześniej ukończyc te zajęcia. Niz w zimie jeździc z duzym brzuchem.
Wybrałam inna szkołe bliżej domu dosłownie 5 min jazdy samochodem. Pani potwierdziła ze to dobry czas ze najlepiej zaczynac tak w 22-26 tygodniu ze względu na jeszcze mały brzuszek i łatwiej wykonywać cwiczenia gimnastyczne :)

Ja się zastanawiam jeszcze nad szkołą rodzenia, dużo to nie kosztuje, ale zobaczę po tych pierwszych zajęciach czy jest sens iść jeszcze do szkoły. Mąż pewnie by chciał chodzić ze mną, a te spotkania na które się zapisałam są tylko dla kobiet ;p

reklama
Witam się!!
Pobieżnie poczytałam co się działo od wczoraj. I wyłapałam swój nick tu i ówdzie oraz gratulację syna, a ja będę miała córkę :-p Wiem, wiem gratulowałyście Aśińskiej, ale pisałyście Asinka hehehe
Oczywiście Aśińska gratulację syna!!
A Doti gratulację córki!!

Do góry