reklama
_Alfa_
Fanka BB :)
Kurtkę też zakupiłam, żadna ciążówka, w Vero Modzie, ostatnia była, ale się zakochałam. Brzuch zmieszczę mam nadzieję do grudnia, w razie co mam jeszcze płaszcz z zeszłego roku puchowy, obym się mieściła.. Chociaż ja wypchnięta nie jestem jakoś mocno :-)
Kiniusia, oj zimno zimno... 1,5 stopnia było o 8 u nas. Podobno spadł dziś pierwszy śnieg w niektórych regionach. Ech, zima idzie...Brrr...
A o Kociatkę też się martwię...
Alfa u mnie smaki dokładnie tak się zmieniły jak u Ciebie. Ale ja do kościotrupów nie należę
Kania, a ciasto francuskie robisz sama czy kupujesz gotowe?
Szczebiotka, betina, Kania, z każdym dniem jest coraz lepiej i panika chyba była niepotrzebna. Dziękuję za kciuki .
Mru, gratuluję pierwszych ruchów dziecinki :-). I jedz na zdrowie, niech dzidzia rośnie!!
Nomi, coś w tym "niechceniu" jest, mnie też dopada z różnym natężeniem, a jak rano mam wstać do pracy to jest tragedia totalna, dzisiaj już miałam łzy w oczach, że muszę oczy otworzyć w środku nocy .
Jotka, powodzenia w pisaniu!
Co do obiadu to u nas oczywiście nadal gotuje babcia . Ale jutro mamy gości (rodziców), więc na tapecie będą roladki z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami i oliwkami, i sałata z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi + pieczone ziemniaczki. Tak trochę po włosku
Jak ja się cieszę, że dziś już piątek!! Wieczorem wybieramy się do kina na "Skyfall" .
A o Kociatkę też się martwię...
Alfa u mnie smaki dokładnie tak się zmieniły jak u Ciebie. Ale ja do kościotrupów nie należę
Kania, a ciasto francuskie robisz sama czy kupujesz gotowe?
Szczebiotka, betina, Kania, z każdym dniem jest coraz lepiej i panika chyba była niepotrzebna. Dziękuję za kciuki .
Mru, gratuluję pierwszych ruchów dziecinki :-). I jedz na zdrowie, niech dzidzia rośnie!!
Nomi, coś w tym "niechceniu" jest, mnie też dopada z różnym natężeniem, a jak rano mam wstać do pracy to jest tragedia totalna, dzisiaj już miałam łzy w oczach, że muszę oczy otworzyć w środku nocy .
Jotka, powodzenia w pisaniu!
Co do obiadu to u nas oczywiście nadal gotuje babcia . Ale jutro mamy gości (rodziców), więc na tapecie będą roladki z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami i oliwkami, i sałata z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi + pieczone ziemniaczki. Tak trochę po włosku
Jak ja się cieszę, że dziś już piątek!! Wieczorem wybieramy się do kina na "Skyfall" .
Ostatnia edycja:
_Alfa_
O kurde, pieczone ziemniaki... Chyba się skuszę
Zimno niesamowicie, rano wyskoczyłam do sklepu już w czapie.
Z tym wstawaniem to u mnie odwrotnie (z tą różnicą, że ja na zwolnieniu siedzę), wstaję max 7:30, za to odpadam koło 21 haha
Nie wiem czy zauważyłyście, ale od jakiegoś czasu (jakoś od czerwca) cukier stał się mniej słodki normalnie mniej cukru w cukrze, zamiast niecałe 2 to ja już prawie 3 słodzę
Zimno niesamowicie, rano wyskoczyłam do sklepu już w czapie.
Z tym wstawaniem to u mnie odwrotnie (z tą różnicą, że ja na zwolnieniu siedzę), wstaję max 7:30, za to odpadam koło 21 haha
Nie wiem czy zauważyłyście, ale od jakiegoś czasu (jakoś od czerwca) cukier stał się mniej słodki normalnie mniej cukru w cukrze, zamiast niecałe 2 to ja już prawie 3 słodzę
_Ewelinka_
Natalia88 na szczescie mnie brzuszek po ostrym nie boli :-) powoli zaczyna sie brzuszek pojawiac....ale najfajniejsze jest to ze babelek juz tak wariuje w srodku, ze rano az sie obudzilam od tych ruchow.....troche mnie to dziwi ze tak intensywnie czuje dzieciatko w tych tygodniach ciazy, ale moze to normalne bo szczupla jestem....skora i kosci jak to rodzinka mowi :-)
Kochaniutkie Wam w Polsce zimno? Zobaczcie co ja mam za oknem :-)
Ewelinka, Ty chyba w ogóle masz niewiele ciepłych dni u siebie? Czy się mylę?
A co do maluszka, to odkąd oznajmił o swoim istnieniu w 17.tyg, skacze jak szalony czasami. Także to chyba całkiem spotykane. A przy Twojej figurze tym bardziej
Alfa, ja to bym najchętniej chodziła spać ok.21 ale nigdy się nie wyrabiam ...
A co do maluszka, to odkąd oznajmił o swoim istnieniu w 17.tyg, skacze jak szalony czasami. Także to chyba całkiem spotykane. A przy Twojej figurze tym bardziej
Alfa, ja to bym najchętniej chodziła spać ok.21 ale nigdy się nie wyrabiam ...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam!!
My poranek zaczęliśmy od wizyty u lekarza, z Tymkiem. W domu mamy wirusówkę :-( Sz. i Tymka dopadła gorączka bostońska :-( Jeszcze mnie tylko nie dopadło... Powiedziała lekarka, że jakbym była w I trymestrze, to mogłoby być nieciekawie... Masakra Także znowu siedzimy w domu :-(
My poranek zaczęliśmy od wizyty u lekarza, z Tymkiem. W domu mamy wirusówkę :-( Sz. i Tymka dopadła gorączka bostońska :-( Jeszcze mnie tylko nie dopadło... Powiedziała lekarka, że jakbym była w I trymestrze, to mogłoby być nieciekawie... Masakra Także znowu siedzimy w domu :-(
Mru
o raaanyy, ale zazdroszczę! ja chcę zimę, śniegKochaniutkie Wam w Polsce zimno? Zobaczcie co ja mam za oknem :-)
Zobacz załącznik 510456
asinka85, chłopaki niech zdrowieją, a Ty uważaj na siebie, mam nadzieję, że się nie zarazisz. Tulę
madziarra21
Zobacz załącznik 510456
To ja się pochwalę co prawda zimną ale jakże jesienną pogodą za oknem Ale Tobie i tak zazdroszczę już śniegu
Załączniki
reklama
NomiMalone
To samo powiedział mój mąż, że jakby była możliwość to bym miała je podłączone 24h/dobę :-) I pomyśleć, że kiedyś nie było USG tylko przychodziła akuszerka do domu i tak zwaną trąbką przykładaną do brzucha sprawdzała czy słychać serce dziecka Tak mi babcia i teściowa opowiadały.To miniUSG to pożyczać można by było tylko np 1 raz w tygodniu, bo każda by brała na całe 9 miesięcy Albo jak w bibliotece, na dwa tygodnie, tylko bez możliwości przedłużeń. Kolejne wypożyczenie np za miesiąc!
No właśnie nie ma się co dziwić , że tak intensywnie czujesz jak ty taki chudzielec A widoku ci nie zazdroszczę Nie znoszę zimy, i tego ubierania 100 rzeczy , czapek szalików i buciorów. I ta temperatura poniżej zera, brak słońca a długość dnia taka , że człek zanim się obudzi to już jest ciemno. Zawsze jesień/zima dopada mnie depresja spowodowana brakiem słońcapowoli zaczyna sie brzuszek pojawiac....ale najfajniejsze jest to ze babelek juz tak wariuje w srodku, ze rano az sie obudzilam od tych ruchow.....troche mnie to dziwi ze tak intensywnie czuje dzieciatko w tych tygodniach ciazy, ale moze to normalne bo szczupla jestem....skora i kosci jak to rodzinka mowi Kochaniutkie Wam w Polsce zimno? Zobaczcie co ja mam za oknem
Zobacz załącznik 510456
Biedna Oby ciebie nie dopadło. Trzymam kciuki &&&&& by chłopaki szybko powrócili do zdrowia a Ciebie ominęło, bo przecież w wyjątkowym stanie jesteś więc wyjątek mógłby sie zdarzyć
A ja na obiad zrobię mielone z ziemniaczkami i surówka z kiszonej kapusty :-) A w mielone włożę całe ugotowane jajka, więc to będą mielone kotleciki z niespodzianką w środku :-) A , że mnie coś ostatnio na kapustę kiszoną wzięło ( pierwszy raz od początku ciąży mam ochotę na kiszonkę ) to jutro zrobię kapuśniak, bo za mną chodzi od kilku dni