reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Dziekuje dziewczyny :)

A z Kociatka to faktycznie może być różnie, hmmm może któraś ma z nią jakiś kontakt? Jakiś telefon? ehhhh chyba czas pomyśleć o wymianie numerów telefonów?

Ewelinka ja coś jak Ty właśnie pochłonełam sałatkę z papryką chilli:tak:
Basieniak ja na wagę nie wchodzę bo się boję
Alfa witam na forum :) Zapraszam do rozmowy, atmosferę mamy cudowną wiec napewno sie zadomowisz:-)
Basiatoja czasami tak jest że coś kusi i nie ma mowy by sie nie skusić:tak:
Monisia1980 ja też z tych co lubią obcisłe rzeczy bo inaczej czuje sie jak balon wiec zależało mi na kurtce, płaszczu w miarę przylegającym do ciała:tak:

reklama
witam. Ale naprodukowalyscie. Caly tydzien prawie jezdze do kielc jak nie do lekarza z soba to dzisiaj bylam z tata i nie mialam czasu was poczytac a teraz nie daje rady nadrobic wiec bede nadrabiac na raty :) i co pare stron odpisywac co bym sie nie pogubila i zeby pozniej zadlugiego posta nie bylo :)

Anka26,07 no wlasnie już się zastanawialam czy nie wybrac się do jakiegos innego lekarza bo zawsze moja pani doktor sama nic z siebie nie mowila tylko jak o cos pytalam to mi odpowiadala i jakos nie rozwijala za bardzo tematu, a ze to moja pierwsze ciaza to nawet nie wiedzialam o co dokladnie mam pytac. No ale ta ostatnia wizyta się obronila i dostala duzego plusa :) podczas usg zapytalam tylko co mala ma po mojej lewej stronie brzucha bo tylko w tym miejscu ja czuje a ona „ już chwileczke, najpierw sobie porobie wszystkie badania i pomiary i już pani wszystko tlumacze” i przeszla do tlumaczenia jak jest mala ulozona, i pokazywania na monitorku :) a pozniej mi jeszcze objasnila te pomiary na opisie :)

Szczerbiotka my zawsze chcielismy dwoje, pozniej cos mnie naszlo na trojeczke ale maz nie chce, a ostatnio mezus cos mowil ze jak nadal będzie u nas tak kiepsko z praca to chyba przy jednym zostaniemy ale wiem ze on tak samo jak ja nie chce jedynaka bo jak widze jak się jedynacy zachowuja to mi się cos robi i jeszcze jak rodzice niby zwracaja im uwage ale nic to nie daje. Wiec podejrzewam ze od razu na drugie się nie zdecydujemy tylko odczekamy troche ale to się zobaczy co czas przyniesie

Doti u mnie na szczescie omdlenia się nie zdarzaly. Na poczatku ciazy tylko zdazaly się zawroty glowy i ciemno mi się robilo przed oczami, przewaznie jak za szybko wstalam

Banankowa ja tez kilkakrotnie zdawalam prawko i dopiero się udalo po tym jak wykupilam sobie godzinki w innej szkole jazdy. Nie wiem czy akurat to pomoglo czy wczesniej to był brak szczescia ale facet rzeczywiscie zwracal mi uwage na takie blache rzeczy na które mój mi nic nie mowil, glownie u mnie tez był problem ze sprzeglem przy hamowaniu :)

Zabka a co jadasz na sniadanie? Sprobuj cos zmienic skoro cukier ci skacze po sniadanku. A jaki czas po sniadaniu mierzysz?

Madziaa21 gratulacje i wszystkiego naj na nowej drodze zycia :)

ja tez się martwię o kociatkę :-(
ostatnio pisała o tym weekendowym wyjeździe i rydzach... i pięknych widokach.... mam nadzieję, że to tylko chwilowa niechęć do forum ;-)

basieniak - wagą się nie stresuj - chudzinka z Ciebie straszna, nic Ci nie będzie jak troszke przytyjesz :tak:

królowa - a co tam u Ciebie??

ja już pisałam na wizytach, ale niestety mojej pani dr nie spodobała się moja szyjka i mam założony pessar... ale lepiej tak niż miałoby się coś stać, więc staram się nie martwić....

Alfa - witaj na wątku ;)

daga90 - niestety takie czasy, że nawet jak człowiek myśli o większej ilości dzieci to się łapie po pierwsze za kieszeń :( smutne to bardzo :( ja się cieszę, że Adam już od wrzesnia do szkoły do zerówki to się troche oszczędzi, bo tak to za dwójkę w państwowym przedszkolu potrafiłam płacić nawet 900 zł za miesiąc, a zrezygnowałam praktycznie ze wszystkich zajęć dodatkowych (oprócz korektywy i rytmiki, bo była obowiązkowa).... nie mówiąc o ciuchach, butach, jedzeniu itp.... ale - w końcu to dzieciaki najwazniejsze ;)

ja jakos nie mogę sie zebrać do zakupów dla Jaśka, troche przez ten pessar sie zdenerowałam, a troche jak patrze na ceny to tez mnie odrzuca... byłam dzis w mothercare i 5 bodziaków z krótkim rekawem kosztuje 70 zł.... chyba jednak poczekam na styczniowe wyprzedaże.... z wózkiem tez czekam do stycznia....
a o wadze nic nie mówię, bo niby jak weszłam na wagę u pani dr (w ubraniu) to od początku przytyłam 3 kg, ale jak na drugi dzień weszłam bez spodni przed badaniem, to już było tylko 2,2.... no ale jeszcze największe tycie przede mną ;)

miłego wieczorku kochane :-)

hmmm też właśnie codziennie zaglądam i zastanawiam się co z naszą Kociatką
mam nadzieję że szybko się odezwie

brykam już do łóżka, wieczór filmowy mamy ;)
dobrej nocki

Agula wiem, że nie zaszkodzi bo wiem też jak szybko znikało jak Wiki karmiłam;) Tylko lekarz mi się aż ostatnio zdziwił;) A Ty musisz leżeć przy tej szyjce? Ja właśnie w poprzedniej ciąży miałam 25 w porywach 20mm i nie miałam passera a mocne leki rozskurczowe i nakaz leżenia... Może z passerem łatwiej:)

reklama
dziewczyny widzę, że wagowo bardzo dobrze się trzymamy:-D Ja w ogóle przestałam patrzeć na to co jem bo apetytu nadal bark...tak więc co mi się chce to jem, póki co nie przytyłam nic...żeby było mi miło spadłam w biodrach i na twarzy, uda też jakieś szczuplejsze za to brzuch 8 miesiąc spokojnie;-)

Do góry