reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Asinka, ja tylko mam nadzieję, że te słodkości nie doprowadzą mnie do nadprogramowych kilogramów (czyli więcej niż 10-12), choć z drugiej strony rzadko kiedy normalnie pozwalam sobie na takie rarytasy, więc teraz odmawiać sobie nie będę za bardzo :-D.
Aniulkas, zdrowiej! Gratuluję córy :)
Patula, ślub cywilny 8 grudnia. A na resztę przyjdzie jeszcze pora :-D.

Ja jeszcze nic nie kupiłam dla mojej niuni.. powstrzymuję się..chociaż do USG połówkowego :-p.

reklama
kryfina a widziałaś zdjęcia lub na żywo ten wózek? Jak tak to wpisz w google wózki ustaw obrazki i szukaj podobnego. Ja też okazyjnie zdobyłam wózek i szukałam go właśnie tym sposobem. Miałam problem ze złożeniem go i dzięki wiedzy Googla znalazłam model i rok produkcji nawet :D

Witam was wieczorowo!
Piszę 'wieczorowo' bo juz na dworze szarówka,tak jakoś przygnębiająąco.Pozostaje tylko zasiąść wygodnie przed tv,z dobrym zagryzaczem i tak aż sen ni przyjdzie.
Anka-widziałam zdjęcia kurteczki.Mam bardzo podobną.Kupiłam w tamtym roku.Przez to,ze jestem wysoka lepiej czuje sie w przylegających rzeczach bo w "parasolach" czuję się jak bym miała ze 3 rozmiary więcej:-D,no i jeszcze przy wiekszym biuscie to juz w ogóle...
A ja dziś wybrałam się na miasto i kupiłam parę drobiazgów w PEPCO.Ale szybko z tamtąd uciekłam,bo tak było tam gorąco ze byłam mokra.Najgorzej jest chodzić po zklepach w zimie-człowiek ubrany jak bałwanek a w sklepie nagrzane,beeeee....

dzis to na tyle.
pozdrawiam

Cześć babeczki :) znowu troszkę się nazbierało do czytania:) fajnie że nabierząco piszemy :) Ja dzis spędziłam czas mobilnie zakupy i z koleżanką odwiedziłam inną koleżankę, która urodziła 3 tygodnie temu :) Ale słodziak był super,nakarmiony cały czas spał w ogóle nie widać było, że jest w tym domu takie maleństwo takie grzeczne ;) Marcel ma na imię;)
Wiecie co,jakoś tak zauważyłam,że jak coraz więcej gdzieś chodze,jeżdżę to coraz szybciej się męczę.Dziś niby tak fajnie spędzony dzień ale zmęczona jestem jak po dobrej imprezie :D i do tego głowa mnie boli...:(

Patrycja2810
narobiłaś mi apetytu na ta sałatkę,uwielbiam owoce :) w każdej postaci i obojętnie jakie :) dołożyłabym tam jeszcze słodkie ciemne winogrono :) hehe

anka26,07 ja też nic nie kupuję dla maluszka,ale dziś nie mogłam się powstrzymać i po raz pierwszy kupiłam maleńką koszulkę POLO :) była taka słodka że musiałam ją wziąść :-D myślę że tak po troszeczku można chyba już zacząć, może właśnie od takich małych rzeczy... bo później będzie tego duuuużo :D

Anka fajna ta kurtka/płaszczyk:) Właśnie coś takiego bym sobie kupiła co by się nie tylko na ciążę przydało... Z chęcią bym poczekałą na wyprzedaże ale jak na złość pod koniec poprzedniej zimy rozwaliła mi się poprzednia kurtka no i nie za długo mogę czekać:( A tej drugiej u nas na stronie h&m nie widać...
Mi kurcze też waga jakoś szybko rośnie jak niektóre z was piszą, ale zwalam na to, że dopiero 2 dni przed cyklem w którym zaszłam skończyłam karmić.... a karmiąc byłam na strasznej diecie i teraz nie tylko od dziecka mi waga rośnie ale i po tym zakończonym karmieniu... No i zaczynałam z trochę przyniską wagą więc staram się nie rzejmować...
A o kociatkę też się martwię. Już wczoraj wieczorem tak czekałam, ze może jeszcze coś napisze....

reklama
Alfa witaj :-)

widze, ze większość z Was zajada sie skodyczami, ja natomiast jem ciagle tak ostre potrawy, ze zieje pózniej jak smok i pije litrami :-) każdy obiad doprawiany jest pieprzem i ostra papryka.....mąż chyba tego zbyt długo nie wytrzyma a raczej jego przelyk :-)

Do góry