reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

Czesc dziewczyny od wczoraj siedze w domu z powodu przeziebienia. Wczoraj pojechalam na izbe przyjec...zle sie czułam i mialam bardzo twardy brzuch bolal mnie i kuło bardzo nisko a kiedy sie kladłam nie czułam ruchów dzidzi...przebadali mnie zrobili usg i uspokoiłam sie nawet ze szczescia popłakałam...lekarz powiedzial płeć i ze wszytsko jest dobrze...Rośnie ze mnie mała dziewczynka. Moje marzenie sie spełniło by miec dzidzie a męza ze to córeczka tatusia :) mam nadzieje ze do kolejnej wizyty nic pomiędzy nózkami nie wyrośnie :) Bo kupiłam pierwsza sukieneczkę

reklama
betina79 z Kopernika nie jestem w ogóle zadowolona. Pierwszy poród miałam na Galla i tam też mam nadzieje mieć drugi. O Kopernika słyszałam same niepochlebne opinie. Jedzie się tam tylko wtedy, gdy zagrożone jest życie dziecka. Jeśli wszystko odbędzie się zgodnie z planem to szerokim łukiem ominę tamten szpital. Wylądowałam tam tylko dlatego, że tam zawiozła mnie karetka...
Wczoraj też kociatki nie było. Ostatni post 23-10-2012, 20:30...
aniulkas gratuluję spełnienia marzeń :) ja mam nadzieję będę w poniedziałek cieszyć się równie mocno ja Ty teraz - jak lekarz powie, że mam chłopca (jedna córeczka mi wystarczy :p)

Ostatnia edycja:
Chwalę się sukieneczka i sweterkiem chociaz kupiłam o wiele wiecej rzeczy ..a tak w ogole jestem w trakcie prania i prasowania rzeczy robie to juz 3 dzien bo kiepsko schną. Prasuje składam i smieje sie do meża ze dzidzia malutka a ma wiecej ubran niz my razem... A po 2 ma wiecej par skarpetek niż tatuś 25102012174.jpg :)

A to wkońcu mój płaszczyk na zimowe dni i noce :)
Odrazu dodam że to nie z kolekcji dla mam ale jest idealny bo pasek ma pod biustem

Załączniki

• pł.jpg
    pł.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 37
  • płaszczyk.jpg
    płaszczyk.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 34
Kaniu powiem Ci niesamowite z tą płcią, bo mówią, że jak już widać cypelek to raczej się dziewczynka z tego nie zrobi, no zobaczymy ja miałam typy na chłopca w 13 tyg. na prenatalnych i 17 na wizycie ale przy kiepskim usg, także czekam jeszcze na połówkowe, najważniejsze oczywiście zdrowe :)
asinka85 6.30 nie najgorzej, dzień masz dłuższy przynajmniej :)
żabka mój też nie kopie jak tata przykłada rękę, ciekawe czemu :)
Kiniusiu ale mi zrobiłaś smaka tym mielonym i buraczkami, chyba jutro sobie zrobię
makunia to powodzenia w tej lataninie, kiedy dokładnie masz ten ślub?
aniulkas zdrowiej, dobrze że nic złego się nie okazało

pozdrowionka!

Może to i śmieszne dla Ciebie ale będziesz jeszcze w duchu dziękować za to, że kupiłaś ich ZA DUŻO :p Po porodzie (pierwszym) nie miałam siły nawet myśleć o praniu i prasowaniu bo dziecko nie mam co dziecku założyć :) Miałam w sumie trzy partie do prania. Pierwsza schła, druga - używana a trzecia szła do prania. :-D
Duży plus, że te ciuszki tak mało miejsca zajmują :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry