Czesc dziewczyny od wczoraj siedze w domu z powodu przeziebienia. Wczoraj pojechalam na izbe przyjec...zle sie czułam i mialam bardzo twardy brzuch bolal mnie i kuło bardzo nisko a kiedy sie kladłam nie czułam ruchów dzidzi...przebadali mnie zrobili usg i uspokoiłam sie nawet ze szczescia popłakałam...lekarz powiedzial płeć i ze wszytsko jest dobrze...Rośnie ze mnie mała dziewczynka. Moje marzenie sie spełniło by miec dzidzie a męza ze to córeczka tatusia mam nadzieje ze do kolejnej wizyty nic pomiędzy nózkami nie wyrośnie Bo kupiłam pierwsza sukieneczkę
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Aniulkas bosko!!!! Ważne że wszystko jest dobrze i córunia będzie tatusiową córeczką ) A sukieniusia napewno przesłodka Zdrówka dla Ciebie
doti_00
Zaangażowana w BB
betina79 z Kopernika nie jestem w ogóle zadowolona. Pierwszy poród miałam na Galla i tam też mam nadzieje mieć drugi. O Kopernika słyszałam same niepochlebne opinie. Jedzie się tam tylko wtedy, gdy zagrożone jest życie dziecka. Jeśli wszystko odbędzie się zgodnie z planem to szerokim łukiem ominę tamten szpital. Wylądowałam tam tylko dlatego, że tam zawiozła mnie karetka...
Wczoraj też kociatki nie było. Ostatni post 23-10-2012, 20:30...
aniulkas gratuluję spełnienia marzeń ja mam nadzieję będę w poniedziałek cieszyć się równie mocno ja Ty teraz - jak lekarz powie, że mam chłopca (jedna córeczka mi wystarczy )
Wczoraj też kociatki nie było. Ostatni post 23-10-2012, 20:30...
aniulkas gratuluję spełnienia marzeń ja mam nadzieję będę w poniedziałek cieszyć się równie mocno ja Ty teraz - jak lekarz powie, że mam chłopca (jedna córeczka mi wystarczy )
Ostatnia edycja:
Chwalę się sukieneczka i sweterkiem chociaz kupiłam o wiele wiecej rzeczy ..a tak w ogole jestem w trakcie prania i prasowania rzeczy robie to juz 3 dzien bo kiepsko schną. Prasuje składam i smieje sie do meża ze dzidzia malutka a ma wiecej ubran niz my razem... A po 2 ma wiecej par skarpetek niż tatuś
anka26_x_07
Kaniu powiem Ci niesamowite z tą płcią, bo mówią, że jak już widać cypelek to raczej się dziewczynka z tego nie zrobi, no zobaczymy ja miałam typy na chłopca w 13 tyg. na prenatalnych i 17 na wizycie ale przy kiepskim usg, także czekam jeszcze na połówkowe, najważniejsze oczywiście zdrowe
asinka85 6.30 nie najgorzej, dzień masz dłuższy przynajmniej
żabka mój też nie kopie jak tata przykłada rękę, ciekawe czemu
Kiniusiu ale mi zrobiłaś smaka tym mielonym i buraczkami, chyba jutro sobie zrobię
makunia to powodzenia w tej lataninie, kiedy dokładnie masz ten ślub?
aniulkas zdrowiej, dobrze że nic złego się nie okazało
pozdrowionka!
asinka85 6.30 nie najgorzej, dzień masz dłuższy przynajmniej
żabka mój też nie kopie jak tata przykłada rękę, ciekawe czemu
Kiniusiu ale mi zrobiłaś smaka tym mielonym i buraczkami, chyba jutro sobie zrobię
makunia to powodzenia w tej lataninie, kiedy dokładnie masz ten ślub?
aniulkas zdrowiej, dobrze że nic złego się nie okazało
pozdrowionka!
doti_00
Zaangażowana w BB
Może to i śmieszne dla Ciebie ale będziesz jeszcze w duchu dziękować za to, że kupiłaś ich ZA DUŻO Po porodzie (pierwszym) nie miałam siły nawet myśleć o praniu i prasowaniu bo dziecko nie mam co dziecku założyć Miałam w sumie trzy partie do prania. Pierwsza schła, druga - używana a trzecia szła do prania.
Duży plus, że te ciuszki tak mało miejsca zajmują
Duży plus, że te ciuszki tak mało miejsca zajmują
anka26_x_07
http://www.hm.com/de/product/04079?article=04079-B
a tu kurtka w H und M, fajna ale sa tylko czarne :/
a tu kurtka w H und M, fajna ale sa tylko czarne :/
Patrycja2810
Fanka BB :)
A ja sobie zrobiłam dużą miskę sałatki owocowej z jabłka, pomarańczy, kiwi i banana, mmm... pycha
reklama