reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

Szczebiotka mieszcze sie w biscie póki co, zobaczymy co bedzie w grudniu-styczniu (7-8 mc) :/

ja juz mam wyniki wszystkie z rana, i na szczęscie są ok. choc tsh mi podskoczylo x2 (pewnie zwiększy mi dawke euthyroxu). takze skupimy sie pewnie tylko na tym co wyszlo z posiewu zle..

wiem ze byl juz temat szkół rodzenia, ale jakie polecacie: przyszpitalne czy prywatne takie bardziej kameralne? nie moge sie zdecydowac..

reklama
Nie uwierzycie ale nie PRASOWAŁAM
Jak miałam chęc i juz sie nastawiłam psychicznie to mąż zadzwonił i musiałam wyjsc z domu :)))
Wrociłam i teraz musze brac sie za obiad:-D:-D:-D:-D
Znów odweklo sie to praswoanie

Beatina to bierz buraki i mielone :))Zauwazyłam że my tu często zarazamy sie smakami:-D Dzi8ekuje ja właśnie ziemniaczki gotuje
Szczebiotka Ty słodka dziewczyno :D Córeczka potrzebuje co? nie ma zmiłuj sie :rofl2:
Maryńka Ty to zaszalałaś z tym prasowaniem:-D
Asinka i Szczebiotka współczuje pozdrowień z kibelkiem

uciekam do kuchni i potem po córeczke. Na 16 mamy sport wiec plan jakis jest :)

Dzięki dziewczyny, już mi lepiej :-)
U mnie dziś "paszteciki" - ciasto francuskie ze szpinakiem i fetą.
A co do kurtki zimowej to nie mam, i jakoś na razie nie przymierzam się do kupna.
Szczebiotka też cały czas myślę o Kociatce, to do niej niepodobne, żeby się od wczoraj nie odezwała :-(
Mam nadzieję że wszystko dobrze.
A co do zakupów dla Maluszka, to ja poczekam jeszcze troszkę.
Asińka pocieszę Cię, my nie śpimy od 5 i póki co nie ma szans na drzemkę.
Truskaffka dzięki za rozjaśnienie tematu.
Ania jak już poprasujesz u siebie to może wpadniesz to mnie? Nie cierpię tego zajęcia.
Kiniusia to dla mnie dzień bez krówki i soku pomarańczowego, dniem straconym ;-)
Betina79 a ile masz tego tsh? Jaką dawkę bierzesz euthyroxu?

Ostatnia edycja:
Dzięki za słowa wsparcia nie wiem jak to będzie z tym leczeniem. Dziś nic się nie działo a w szpitalu na Kopernika przebadali mnie na wszystkie sposoby i nic nie znaleźli. Wspomnę o tym na wizycie we wtorek u Gina. Na szpital chyba się nie zdecyduję bo nie będzie z kim Córci zostawić.

doti a jak w ogole z Kopernika jestes zadowolona?
Kania78 ja dzieki tem ze od dawien dawna biore euthyrox (pol tabl 75) to utrzymywalo mi sie w granicach 1. teraz nagle po 3 tyg mam w okolicach 2. wciaz w normie, ale jednak nagle uroslo..

tez myslalam co u kociatki, ale tez nie ma wiesci od Martuski. Pewnie zajecte swoimi pociechami są..

u mnie póki co grany płaszczyk grzybek rozchodzi się trochę na brzuchu ale bez tragedii. W moją zimówkę się jeszcze mieszcze i mam luzu minimalnie więc mam nadzieję, że da radę za 2 miesiące:p A jak nie chociaż do grudnia żebym na wyprzedaży coś upolowała:-)
My w weekend musimy jechać po buty zimowe dla Gabrysia bo pogoda tak spadła w dół, że niestety nie ma wyjścia...

tak ni z gruchy ni z pietruchy
mam pytanko,

mam szanse kupić wózek spacerowy xlander za na prawdę śmieszne pieniądze,ale nie znam modelu jedyne co wiem to to że jet na 3 kołach. i tu moje pytanie czy jeśli dokupię dowolną gondolkę xlandera z adapterami to będzie pasowała?

Cześć Kobietki!

Nareszcie się zmobilizowałam, żeby coś napisać. Poczytuję Was, ale ostatnio moja niemal zerowa zdolność koncentracji nie daje mi napisać żadnego dłuższego posta :zawstydzona/y:.

Dzisiaj rano to już ledwo zwlekłam się z łóżka. Zaklinam się, że na najbliższej wizycie o mojego gina będę nieśmiało acz stanowczo prosić o L4. Wstawanie o 6.30 i siedzenie po 8 godzin zaczyna mnie wykańczać trochę :huh:. Rano poszłam upuścić sobie krwi, żeby nie robić tego na ostatnią chwilę przed wizytę (niby do 5-go jeszcze daleko,ale po drodze mamy święto). Nawet dzielnie znieśliśmy z Bąblem głód o poranku ;-).

A od początku tego tygodnia mamy z W. przedślubną bieganinę - powoli dogrywamy szczegóły z menu obiadowym, "obskoczyliśmy" obie mamy, a w sobotę robimy u siebie obiad dla rodziców, także na nudę nie ma co narzekać :no:. Został mi jeszcze zakup sukienki i zamówienie bukietu. A reszta właściwie już przyklepana. Co ciekawe, spodziewaliśmy się w urzędzie kilkunastu osób, a powoli robi się kilkadziesiąt :szok::szok::szok:.

Szczebiotka, nie martw się tymi pączkami, ja ostatnio też mam strasznego smaka na słodycze i podjadam a to czekoladkę, a to ciastko, a to coś jeszcze... No i po udach już widać ten mój słodki pociąg :sorry:.
Patrycja, współczuję problemów z mieszkaniem, ale dobrze, że udało się znaleźć na nie jakąś radę.
Żabko, trzymam kciuki za Twoją wytrwałość w stosowaniu diety. Na szczęście te kilka miesięcy szybko minie, zobaczysz.
Betina, Żabka - nasz Bąbel chyba też się na razie boi swego taty, bo jak W. położy mi rękę na brzuchu, to od razu się chowa i cichnie :-D.
Asinka, pobudka faktycznie niezbyt przyjemna. Mogę Cię tylko pocieszyć tym, że ja wstaję o tej porze niemal codziennie :crazy:.
Kania, mam nadzieję, że u Ciebie już trochę lepiej... Ślę trochę pozytywnej energii :tak:. EDIT: Właśnie doczytałam najnowsze posty i cieszę się, że trochę odpuścił smut. A ten szpinak z fetą....mniaaammmm....

Ostatnia edycja:
reklama
Kryfina odnośnie tych gondol to nie jestem przekonana- u mnie jest tak, że od kuzynki mogłabym dostać gondole x-ladnndera z zeszłoroxcznego modelu xa, natomiast jak oglądaliśmy w sklepie to napaliliśmy się z M. na x-move i się okazało że zupełnie inne wejścia te wózki mają chociaż jedna gondola się nazywa x-pram a druga x-pram Q:D Twojej sytuacji możesz sprawdzić jaką gondolę do konkretnego modelu potrzebujesz (3-kolowymi sie nie interesowałam) i pewnie dokupisz, zakladam ze wózek nie jest z tego sezonu to się jeszcze musisz zorientować czy się nie różnią gondole z tego roku od np z przed 2 lat...

faktycznie Kociątki nie ma.....

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry