reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

Szczebiotka Asinka :tak: Asińska to inna koleżanka ;-) hehe a co do wizyty napisałam na odpowiednim wątku...
Banankowa ja zdałam za 7 razem i po 3 razie wykupiłam godz.u innego instruktora i jak dla mnie, to dużo lepiej miałam i dużo mi to dało. Dasz radę :-)
Kiniusia współczuję bólu głowy. Mnie często wieczorem męczy, ale smaruje Amolem i pomaga, a nie chcę się tabletkami truć. Tulę mocno, żeby przeszło. A na bólu dobre są też plastry Apap Ice.

reklama
Zjadłam kolację z córką czyli krótko po 19 i znów jestem głodna, wiec chyba trzeba iść spać :tak::-D
Zabka czasami tak bywa, zmiana partnera i ciąża bez problemu. Mimo tego że to Twoj ex to troche szkoda mi go (ludzi) ktorzy chca miec dzieci a nie mogą. To straszne co miesiac czekać na czas @ bedzie czy nie:confused: Współczuje dziuni:sorry2:
Obijanie dziś górą:tak::tak::tak:

Dobranoc

kiniusia wspolczuje glowy.. najlepiej jakby Ci sie udało zasnac
szczebiotka, anka26 ja tez mialam ssanie. sama zjadłam caly budyn, dla meza nic nie zostalo
truskaffka wstepnie gratuluje corci :)

my juz po milym spotkaniu na miescie, mlody teraz szaleje w brzuchu, oj rozpycha sie bardzo, tatus zadowolony :)

Dobry wieczór. Jesteśmy po badaniach maleństwo szaleje tylko nieststy dalej nie chce sie ujawnic, jak na razie rosnie prawidłowo.Moja cytologia dobra ale mam anemie czyli od dzis jemy dodatkowo zelazo.29go Genom nas czeka badania połówkowe juz mam stracha . Pozdraiwam.

Betina dzięki Tobie jutro na śniadanie będzie u mnie budyń:p

My dziś mieliśmy dzień wyjazdowy i przy okazji wpadłam do h&m-u kupiłam pierdółki dla Neli i Gabrysia...ach jak ja kocham zakupy:p Relaksują mnie bardzo zwłaszcza jak można spokojnie pooglądać:-D

Bry.
Ania t
o super, że poducha się sprawdziła, ja też uwielbiam z moją spać.
Szczebiotka gratuluję takich amibitnych planów, Trójeczka to nie lada wyzwanie.
Doti kurczę to nie za dobrze, z tymi zasłabnięciami :-( Mnie się może raz zdarzyło ale nie aż tak często. Niech Cię przebadają wzdłuż i wszerz.
Patula jeszcze możesz mieć niespodziankę, moja koleżanka była przekonana święcie że chłopak będzie ?(tak jej dr powiedziała na połówkowym) a wczora się okazało że jednak dziewczynka (teraz jest w 7 mcu).
Truskaffka mam nadzieję, że szyjka wytrzyma do terminu a ta małopłytkowość, to coś groźnego?
Banankowa oby tym razem udało się zdać :-)
Asińska widzę, że Twoje dziecię też wstydliwe :-) a anemia po żelazie minie.
Kociatka gdzieś się zapodziała? Pisz jak po wizycie !!!
Martuska zaginęła?
U mnie smętów cd więc swój temat pominę na jakiś czas.

Dobry marcóweczki. Pogada jaka jest kazdy widzi :-D sennie szaro i jesiennie.Z przyczyn żarłocznosci mojej dziecinki będe gotowac dziś wielki gar barszczu do tego ziemniaczki z cebulką osobno i mam zamiar jeść przez kolejne trzy dni musze sie jakoś "dożelazować":-D.Pozdrawiam.

Witam!!
U Nas pobudka o 6.30, bo mój "kochany" mąż zapomniał kluczy po nocce i o 6.30 (
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
) obudził mnie, Tymka, a Tymek już nie chciał zasnąć. Także kiepsko
realmad2.gif
realmad2.gif
Chyba dzisiaj obiadu nie dostanie...

hejka.
Aniu zabrzmi to okrutnie ale ja tej dziunki w cale nie zaluje.nie po tym co mi robila po rozstaniu.powinna wtedy swietowac ze ma go dla siebie a nie mnie gnebic.
wczoraj sie tez obijalam caly dzien.dzis sie biore za sprzatanie.katarek troche ustepuje uff na szczescie:)obudzilam sie w nocy a moj maluch szalal na calego:-Dwieczorkirm moj P czail sie zeby go poczuc ale co przylozyl reke to mlody zaraz byl spokojny:-)

reklama
zabka u nas tez na poczatku tak bylo ze mlody milkł jak tylko tata sie zbliżał, a teraz juz sie "bawią" razem w chowanego i zaczepianie ; )
ala-84 rozumiem Twoja pasje, tez mnie relaksuja spontaniczne udane zakupy ;) tylko ze ostatnio przesadzilam z allegro, wiec daje sobie zakaz, no przynajmniej do konca miesiaca ; )
Kania78 mam nadzieje ze jutro bedzie u Ciebie lepiej z samopoczuciem
asinka85 oddziel o stołu albo od łoża za kare ;)

my juz po badaniach porannych, przy okazji pobierania krwi dostalam ulotki o komorkach macierzystych - myslałyscie o tym?

Do góry