reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2013

reklama
kiniusia jak mnie ostatnio bolała głowa to pomógł paracetamol, a pani ginekolog powiedziała, że mogę też wziąć pyralginę,
madzia21 to wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia :)
truskaffko to fajnie, a Ty już znasz płeć?
anka26,07 takie ciągłe ssanie w brzuchu jest wkurzające :)

dziewczyny a ja mam takie niecodzienne pytanko odnosnie waznosci lekow.

od mojej znajomej ginekolog dostalam probki, powinny mi starczyc na okolo miesiac (centrum materna + DHA). Wszystko pieknie tylko, ze termin waznosci to "11 2012". No i moje pytanie czy w listopadzie moge je jeszcze jesc czy tylko do konca pazdziernika? jest tu jakas farmaceutka, bo ja w tej calej ciazy, to z wyciaganiem wnioskow i czytaniem ze zrozumieniem mam kiepsko :zawstydzona/y:

Patula przerabiam to drugi raz :) Pierwszy raz w ciąży z Laurą teraz sie zapycham orzeszkami a przy Laurze jadłam co mi w rece padło. Oby pomogło :tak:
Trzeba jakoś sobie poradzić bo inaczej nie wstanę z sofy:-D Już cieżko wstać a co bedzie pozniej:confused:
Łokcie pozdzierane:-D

no takie sa fakty:-Dz bylym bylam 7 lat i nic.po rozwodzie okazalo sie ze on ma jakies problemy.robil badania dla tej swojej dziuni.
03.2013 mi jeszcze mierzyl na usg nosek,usta czy nie ma rozczepu.ogladal glowke,brzuszek,serdunko i kosci

Zabka przynajmniej na antykoncepcji zaoszczędzą;-) a tak serio to jak widać czasami sprawiedliwość znajduje człowieka już na Ziemii
03.2013 u nas również sprawdzany był żołądek, pęcherz moczowy i nerki.
U nas w Rodzinie w ogóle numer bo przy okazji zupełnie innego badania wyszło, że mój Tata ma tylko jedną nerkę a ja dzięki usg wiem, że moej Dzieciaczki standardowo po 2 i to pięknie działające:-)

Kurcze nagle mam nadmiar czasu, poszłam bym zrobić trochę zamieszania w sypialni ale Mąż przed nocką odpoczywa, obiad gotowy a na prasowanie jakoś weny brak, więc płaszczę dupkę przed laptopem:-D

reklama
obijanie się jest fajne:-D

i widzę że u was też dziś małe głody rządzą:-D masakra,,,,ja dziś ciągle coś w paszczy mielę...

Patula dzięki, płci jeszcze nie znam :) znaczy, gin na usg genetycznym powiedziała że wg niej córa będzie, ale czekam spokojnie coby mieć czarno na białym czy w brzuchu mieszka mały głód czy głodzilla:-D

Do góry