reklama
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Hej
Oczywiście od rana zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mam nadzieję, że dzień dzisiaj nie będzie taki śpiący jak wczoraj, bo zwariuję.
Po południu wybieram się na poszukiwanie jakiś fajnych kozaczków mam nadzieję, że coś upoluję
Oczywiście od rana zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Mam nadzieję, że dzień dzisiaj nie będzie taki śpiący jak wczoraj, bo zwariuję.
Po południu wybieram się na poszukiwanie jakiś fajnych kozaczków mam nadzieję, że coś upoluję
kociatka
Fanka BB :)
Dzien dobry
Szczebiotko, masz 100% racji, faceci po prostu nie sa wielozadaniowi Musimy widac ich kochac takich, jakimi sa:-) Sprobuj zrbic zupke z wkladka miesna, albo z kielbaska - i bedziesz miec 2 w 1:-)
Kania, to mialas nocne przejscia, wspolczuje Chyba w zwiazku z ta zmiana pogody, bo nasze dziecko nie chcialo zasnac i strasznie walczylo... Bo chyba nie kolejne przeziebienie? Stres jest, moja wizyta jutro a cala noc snily mi sie dzieci, wizyty... Nawet te forumowiczek, Twoja rowniez:-) Ale zabij mnie, nie pamietam szczegolow poza tym, ze mial byc chlopiec;-) Co do koncowki ciazy to nic nie mowie, nie znosze tego okresu, trzeba przejsc jak przez ospe i urodzic to dziecko.
Zabka, trzymaj sie i nie daj przeziebieniu
Kiniusia milego polowania na kozaczki:-)
Szczebiotko, masz 100% racji, faceci po prostu nie sa wielozadaniowi Musimy widac ich kochac takich, jakimi sa:-) Sprobuj zrbic zupke z wkladka miesna, albo z kielbaska - i bedziesz miec 2 w 1:-)
Kania, to mialas nocne przejscia, wspolczuje Chyba w zwiazku z ta zmiana pogody, bo nasze dziecko nie chcialo zasnac i strasznie walczylo... Bo chyba nie kolejne przeziebienie? Stres jest, moja wizyta jutro a cala noc snily mi sie dzieci, wizyty... Nawet te forumowiczek, Twoja rowniez:-) Ale zabij mnie, nie pamietam szczegolow poza tym, ze mial byc chlopiec;-) Co do koncowki ciazy to nic nie mowie, nie znosze tego okresu, trzeba przejsc jak przez ospe i urodzic to dziecko.
Zabka, trzymaj sie i nie daj przeziebieniu
Kiniusia milego polowania na kozaczki:-)
zilla
Zaciekawiona BB
a my wczoraj wyladowalismy na patologii ciazy:-( pojawily sie krwawienia...prosze trzymajcie mocno kciuki aby dolegliwosci minely i szybko wypuscili nas do domu...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam z rana :-)
Zilla ogromne kciuki &&&&&&&&&&&&&
Zilla ogromne kciuki &&&&&&&&&&&&&
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Zilla trzymam kciuki, lepiej poleżeć w szpitalu nawet dłużej byleby wszystko z dzidzią było ok.
Asinka za Ciebie też kciukasy jutro będą
Ale się nam wizyty posypały, a chwilowy przestój był
Dziewczyny wczoraj znajomi wrócili z Zakopanego i przywieźli mi oscypki, tak się na nie oplułam. Ale tak sobie myślę, że chyba w ciąży oscypka też nie można, ze względu na listerię. Wiecie coś na ten temat?
Asinka za Ciebie też kciukasy jutro będą
Ale się nam wizyty posypały, a chwilowy przestój był
Dziewczyny wczoraj znajomi wrócili z Zakopanego i przywieźli mi oscypki, tak się na nie oplułam. Ale tak sobie myślę, że chyba w ciąży oscypka też nie można, ze względu na listerię. Wiecie coś na ten temat?
kociatka
Zilla, rety, co sie stalo??? Lozysko? Kobieto, trzymamy bardzo mocno za Ciebie!
reklama
kociatka
Kiniusia, oscypek to twardy ser, wiec ryzyko listerii raczej minimalne. Ale jesli chcesz miec pewnosc, upiecz go i zjedz na cieplo np z zurawinka. Listeria ginie juz w 70 stopniach, wiec nie ma szans w takiej sytuacji.
Duzo sie tym interesowalam, bo uwielbiam sery
Duzo sie tym interesowalam, bo uwielbiam sery