reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Makunia super,że rozmowa przyniosła pozytywny efekt, grunt to szczerość, a nie duszenie w sobie żali z przed miesiąca. :)
Asinka85 to Ty tak jak ja, to katar, to kaszel, a najpierw mnie męczył ból gardła, ale teraz już lepiej. Korzystałam chyba z wszelkich domowych sposobów ;) Również zdrówka :) Mnie to od tygodnia tak apetyt dopada, że boję sie że zaczne gwałtownie tyć. Dobrze chociaż że głownie na owoce ;)

reklama
Witam.
Kiniusia ale mi narobilas ochoty na te paczki. Bede musiala sie zebrac i isc na zakupy to przy okazji paczki zakupie :)

U mnie pogoda straszna i pada ciagle i nie bardzo mi sie chce wychodzic z domu, no ale musze bo mam straszna ochote na zupe pieczarkowa a zakupy niestety same do mnie nie przyjda :(

Asinka jednen pączek to jeszcze nie taki grzech, odpuść sobie ;)
Daga u mnie pogoda taka sama na szczęście mężu zakupy zobił.

Pączki z marmoladą różaną pochłonięte, pyszne było.
Aczkolwiek humoru nie poprawiły, dosolę zupę łzami tak też czasami trzeba. :sorry:

Dzień dobry wszystkim, w sumie już 11 :) Iwona i Asinka ponownie zdrówka, żeby jutro już wstać bez kataru.
Asinka zazdroszczę wizyty.
Ja chyba dziś poczułam pierwsze ruchy, rano jak wstałam to takie maleńkie 2 kopniaczki i teraz jak piszę na laptopie, jestem trochę zdziwiona, bo dziś mam 15 tydz i 6 dzień, a to moja pierwsza ciąża, no ale to musiało być dziecko...fajne uczucie

a jak już pościel wywalczę to mi włącza nocną serenadę chrapania, jak tylko usnę znowu :angry:

skąd ja to znam,a teraz dopiero jak jestem wypoczęta to non stop się budzę i tylko komendy wydaję, kochanie chrapiesz przewróć się, nie śpij na plecach itd. chrapanie jest paskudne, a co dopiero jak będzie dzidziuś i będziemy wstawały na karmienie, to potem już chyba nie uśniemy

A wracajac do moich przezyc z weekendu to corcia już bardzo daje się we znaki i kopie coraz mocniej, już nie tylko wieczorem ja czuje lezac na lozku ale rowniez w ciagu dnia kilkakrotnie J jak jechalismy samochodem to Ł dosyc glosno sluchal Rammsteina czy jak to się tam pisze (ja nie znosze tej muzyki i tego zespolu) i chyba malej tez nie bardzo się to podobalo bo tak strasznie się wierzgala ze myslalam ze nie dojade, natomiast jak powiedzialam mezowi żeby to wylaczyl bo jej się nie podoba to jeszcze poglosil bo stwierdzil ze widocznie jej się podoba skoro tak bardzo kopie i pewnie tanczy no i przeciez musi sluchac takich „swietnych” piosenek żeby nauczyla się co jest „super”.

mój by zrobił tak samo tylko z hip hopem...w ogóle już zakłada, że to będzie sunuś i będzie chodził w jokejce i bandamie czy czymś tam...mh..na pewno:tak:

Szczebiotko dziękuję, na pewno będzie mi raźniej jak sobie z Wami poklikam.
U nas jest dużo butów do wyboru w różnych cenach, tylko musisz wiedzieć czego chcesz, bo ja czasami chodzę i nic mi się nie podoba, a tak naprawdę nie wiem czego szukam:-D

makunia to bardzo się cieszę,że już lepiej, oby tak dalej

Asinka, mam nadzieję, że wytrwam, bo to jednak nie lada wyzwanie. Ale na pewno wyjdzie na dobre wszystkim :-D. Powodzenia na wizycie, a pączka przecież zawsze możesz sobie kupić w nagrodę ;-)

Iwonas, to akurat była bieżąca sprawa, coś co się działo kilka ostatnich dni, także na szczęście żadnych żali chowanych tygodniami czy miesiącami nie ma. Chyba bym nie wytrzymała z duszeniem w sobie emocji tyyyle czasu ;-).

Kiniusia, smacznego :-).

Patula, gratuluję pierwszych ruchów maleństwa! :-D Dziwne i jednocześnie wspaniałe uczucie, prawda?

Hej

Kiepsko spalam. Troche mnie ta szyjka dobila:-(

Kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!

Patula, ja tez poprzednio poczulam w 16 tyg. Delikatne, ale jednak poczulam. Teraz juz w 15 tyg

Tulipanka, wpolczuje Ci bardzo tych stresow:crazy: Niestety, slyszalam wielokrotnie, ze UK to nie jest najlepsze miejsce na trudna ciaze.............. Nie bez powodu maja chyba najwiekszy odsetek wczesniejszych porodow w tej czesci swiata:baffled: Jak masz taka historie to rzeczywiscie bedziesz musiala powalczyc, zeby potraktowali Cie troche inaczej niz standardowo - inaczej ryzyko bedzie duze. Przeciez wiesz sama, ze wieksze z kazda kolejna ciaza... Albo umawiaj sie czesciej prywatnie na badania ginekologiczne zeby uchwycic problem jak najwczesniej; cena jednak rzeczywiscie niefajna:eek:. Posluchaj, czy przy Twojej historii wczesniejszych porodow nie masz zdiagnozowanej niewydolnosci szyjki i nie kwalifikujesz sie do zalozenia szwu od poczatku?? Naprawde nie wiem, co innego Ci doradzic... Kurcze, w PL bylabys bezpieczniejsza.

Daga, zeby Twoj partner poczul kopniaki musicie jeszcze troche poczekac:tak:

Szczebiotko, nie udalo sie potwierdzic plci.

Martuska, powaznie Cie te bakcyle zalatwily.... Nie mam leukocytow w moczu, wiec zakladam ze nie ma tragedii.

Krolowa, ha ha - "domyslac sie o co mi chodzi" :-D Nie wymagajmy od kotow szczekania;-)

Asinka, skoro juz zaliczylas antybola to chyba rzeczywiscie tylko cieple lozeczko Ci pomoze...

Kania, jak Oliwka?

Makunia, dobrze ze dzis humorek dopisuje:-)

Cześć Dziewczyny,
Ja dziś troszkę w nerwowym nastroju. Czeka mnie wizyta o 15. Niby wszystkie badania ok i w ogóle, ale dzisiaj mam przedstawić swoje argumenty dlaczego chcę cesarkę zamiast porodu naturalnego. Mam wszystko przemyślane, ale boję się, że zapomnę, bo u lekarza zawsze czuję się jak na egzaminie. No i cały ten stres przełożył się na nieprzespaną noc.

makunia, kociatko dziękuję fajne uczucie, szczęśliwe :) tylko ja bym teraz chciała, żeby non stop się ruszało, żebym miała pewność, że to ono, ale pewnie na początku czuje się jakieś mocne akrobacje typu fikołki :)
lilikasia a jesteś już pewna, że chcesz mieć cesarkę? dlaczego ? Ja też się boję sn, no ale zobaczymy co czas pokaże

reklama
Do góry