Hej
Kiepsko spalam. Troche mnie ta szyjka dobila:-(
Kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!
Patula, ja tez poprzednio poczulam w 16 tyg. Delikatne, ale jednak poczulam. Teraz juz w 15 tyg
Tulipanka, wpolczuje Ci bardzo tych stresow
Niestety, slyszalam wielokrotnie, ze UK to nie jest najlepsze miejsce na trudna ciaze.............. Nie bez powodu maja chyba najwiekszy odsetek wczesniejszych porodow w tej czesci swiata
Jak masz taka historie to rzeczywiscie bedziesz musiala powalczyc, zeby potraktowali Cie troche inaczej niz standardowo - inaczej ryzyko bedzie duze. Przeciez wiesz sama, ze wieksze z kazda kolejna ciaza... Albo umawiaj sie czesciej prywatnie na badania ginekologiczne zeby uchwycic problem jak najwczesniej; cena jednak rzeczywiscie niefajna
. Posluchaj, czy przy Twojej historii wczesniejszych porodow nie masz zdiagnozowanej niewydolnosci szyjki i nie kwalifikujesz sie do zalozenia szwu od poczatku?? Naprawde nie wiem, co innego Ci doradzic... Kurcze, w PL bylabys bezpieczniejsza.
Daga, zeby Twoj partner poczul kopniaki musicie jeszcze troche poczekac
Szczebiotko, nie udalo sie potwierdzic plci.
Martuska, powaznie Cie te bakcyle zalatwily.... Nie mam leukocytow w moczu, wiec zakladam ze nie ma tragedii.
Krolowa, ha ha - "domyslac sie o co mi chodzi"
Nie wymagajmy od kotow szczekania;-)
Asinka, skoro juz zaliczylas antybola to chyba rzeczywiscie tylko cieple lozeczko Ci pomoze...
Kania, jak Oliwka?
Makunia, dobrze ze dzis humorek dopisuje:-)