reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Zapytam tutaj - dlaczego zostałam ominięta w liście marcówek, tej przyklejonej na górze? :sorry:to, że nie piszę codziennie znaczy, że nie jestem z Wami?.... Czy mogę prosić o dopisanie, czy nie zasługuje na to? Marta, Wrocław, 20lat, 5.03.2013r, płeć jeszcze nieznana, Adela/Kacper.
Jest mi przykro.

reklama
Marcia a napisałaś te dane do Asinki na PW? Bo ona tą listę robiła i nie przeglądała w tym celu całego forum tylko prosiła żeby wysyłać jej te dane kilka razy. A jak wysłałaś to może napisz jeszcze raz widocznie coś akurat przeoczyła...

No i z mycia okien wyszła lipa:-D umyłam jedno nagle zrobiło sie ciemno zawiało i sruuuu burza i tak kapie juz 4h, ja to mam szczęście, no nic poczekamy do jutra...... moze się uda.Cuś dzis mam dzień bolących cycków i jakies talie ciepłe są :confused:, stanik poszedł precz bo mnie dzis wyjatkowo denerwuje.Od trzech dni wide ze chyba mi zaczyna wywalać brzuchola czy to oby nie za wcześnie ?

Asinska, a ktory to tydzien? Nie widac suwaczka

Marcia, no co Ty??? Jak wyslalas dane naszemu moderatorowi, to na pewno tylko przeoczenie. Jesli nie wyslalas... coz... proszono o nie kilka razy. Po co od razu takie zale???

Marcia92 to nie obrażaj się. Pisałam na 2 różnych tematach o dane na PW. Oczywiście Cię dopiszę.

Dziewczyny, które chcą być na liście niech napiszą do mnie na PW!!!

Ostatnia edycja:
Jaka ta pogoda dzisiaj straszna jest... Raz wiatr raz słońce... W sobotę do szkoły a tak mi dobrze było na wakacjach :) Wszystko trzeba przeżyć :) Próbuje coś napisać w pracy licencjackiej ale trochę trudno jak metr dalej biega 4 latek :) Muszę się zmotywować :)
Marcia92 widzę że nasze starszaki są rówieśnikami :) i mój Antoś a Twoja Antosia :) Jak reaguje na przyszłe rodzeństwo?

Dzwonilam do okulistki i sie zalamalam jak uslyszalam na kiedy sa najblizsze terminy, na luty :szok: probowalam przekonac pania z recepcji zeby jakos troche wczesniej i przedstawilam jej sytuacje ze potrzebne mi zaswiadczenie czy moge rodzic naturalnie czy cc to powiedziala ze nic na to nie poradzi ze sa takie terminy chyba ze chce przyjechac i czekac 6-7godz i i tak nie ma pewnosci czy mnie pani doktor przyjmie. Powiedziala ze jesli mi tak bardzo zalezy to mi moze dac nr kom do pani doktor i mam dzwonic do niej po 21 i mam nadzieje ze uda mi sie z nia cos zalatwic i mnie jakos przyjmie w szybszym terminie

Dzwonilam do okulistki i sie zalamalam jak uslyszalam na kiedy sa najblizsze terminy, na luty :szok: probowalam przekonac pania z recepcji zeby jakos troche wczesniej i przedstawilam jej sytuacje ze potrzebne mi zaswiadczenie czy moge rodzic naturalnie czy cc to powiedziala ze nic na to nie poradzi ze sa takie terminy chyba ze chce przyjechac i czekac 6-7godz i i tak nie ma pewnosci czy mnie pani doktor przyjmie. Powiedziala ze jesli mi tak bardzo zalezy to mi moze dac nr kom do pani doktor i mam dzwonic do niej po 21 i mam nadzieje ze uda mi sie z nia cos zalatwic i mnie jakos przyjmie w szybszym terminie

No pewnie próbuj. I staraj się ją jakoś przekonać choćby po godzinach albo jakoś żeby Cię przyjęła. Bo czekanie do lutego w niepewności nie byłoby fajne. A gdybyś tam pojechała i skserowała te swoje dokumenty i je zabrała do innego okulisty żeby takie zaświadczenie wystawił?

Właśnie krwotok z nosa zaliczyłam :cool:

Ja też mam astygmatyzm i wadę -3 i -2,75, a rodziłam sn. Oczywiście musiałam iść prywatnie do lekarza, bo na NFZ brak terminów, ale to wydatek 50 zł, więc nie ma źle.

reklama
Dziewczyny nie odzywałam się ale "popękała" mi głowa od wczoraj... Co do szkoły rodzenia to w popularnym szpitalu w Krk to koszt 350zł - zajęcia prowadzone przez 4 tyg (spotkanie raz w tygodniu) lub 450 zł - zajęcia w 1 weekend. Można zawsze alternatywę bezpłatną chyba też znaleźć, nawet w jednym szpitalu ale tam to trzeba było by przed zajściem w ciąże się zapisać:p

Do góry