Hej dziewczyny, narzekacie, że nas mało i nie często a żeby każdą przeczytać i każdej odpisać to trochę czasu zajmuje
także nie jest tak źle. ps.ja też nie piszę regularnie, no ale to chyba nie jest rygor uczestniczenia w formum
Wczoraj byłam u gina, opiszę w innym wątku.
Dziś rano dzwoniłam do mojego szefa w pracy i nastawił mi strasznie pozytywnie, okazał się taki ludziki, powiedział że mam myśleć o dziecku, że to najważniejsze. Super.
W nocy przebudziłam się nad ranem i nie mogłam spać, dlatego potem pospałam do jedenastej.
Zjadłam śniadanie i teraz się będę zabierała za obiad, przyszedł mi dziś smak na tortollini z sosem napoli, smażoną kiełbaską zapiekane z serem. Miam.Polecam.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Kiniusia gratuluję prawie pewnej córeczki i tego, że wszystko dobrze
Kociatka, 03.2013 zdrówka życzę, wygrzewajcie się jak najwięcej
Truskaffka fajnie, że pozytywne wieści, ciekawe co to za artysta przyjdzie na świat
Roksa powiem Ci, że ja np chodzę prywatnie a zdjęć też nie dostaję bo aparat kiepski, więc jedynie z prenatalnych mamy,ale lekarka jest super, więc i tak mi się opłaca do niej chodzić. Dużo zdrówka.
Martusia przede mną pierwszy poród i jak zaszłam w ciążę to strasznie się schizowałam, oglądałam filmiki i w ogóle byłam wku... że kobieta musi przez takie coś przechodzić i w taki sposób, ale z drugiej strony pocieszam się, że wiele mam, koleżanek itd. mówi, że poród to mimo wszystko piękne przeżycie i chcę w to wierzyć. Też się boję takiego złego, rutynowego traktowania, ale trzeba w ludzi wierzyć, jak mi to mąż powtarza, a nie myśleć że wszędzie będzie na nas czyhało co najgorsze.
A propo może któraś chciałby rodzić w
szpitalu kolejowym w Katowicach tak jak ja?
Makunia w końcu i pójdzie w brzuch
czekamy na te brzuszki a potem będziemy narzekać, że nam ciężko
Kania78
Kiniusia fajnie, że Wam się chce ćwiczyć
szczerze też bym chciała, ale u mnie w mieście takich zorganizowanych zajęć oczywiście nie ma, a samej się zmobilizować to nie bardzo, myślałam chodzić na basen, ale póki co nie mogę, bo coś tam muszę podleczyć szyjkę macicy.
W ogóle
co sądzicie o basenie w ciąży? Łatwe narażenie na infekcję??
Mru a gdzie Ty będziesz rodzić?